P
partner352
Bilgi Girilmemiş
Km orjinal mi acaba içimde oynanmış olabileceğine dair bir his var. Yağ yakma olayı olunca...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 ay olamdı Headers taktıralı AĞAR egsoz dan aldım 180 tl ye bana geldi. Direk iletişim kurunca bilginizearabanın su azaltması,soför mahalinin su alması,farların az aydınlatması
Bunlar kronik değil, manifolt yerine headers takın Ağar egsoz da var 350tl civarı, birebir irmy replikası. +10 senelik araç ön takımı elden geçirirseniz ses gelmez ama ön takım zayıf denebilir.
Sadece işaretlediğim sorunlar ortak. Benim aracımın su eksiltmesinin nedeni genleşme kabındaki bağlantılarda kaçak var diye düşünüyorum. Zaten minimum seviyede. Egzos manifoldundaki çatlağın nedeni bence imalat hatasından kaynaklanıyor. Manifoldun sabitleme/bağlantı yerlerindeki civata aralıklarının eşit dağıtılmamasından olduğunu zannediyorum. Orta kısımda yer alan civatalar arasındaki mesafe diğerlerinden fazla olduğu için bu bölgedeki genleşme ve büzüşme miktarı daha fazla olduğu için çatlama oluyor diye tahmin ediyorum.
abiler kolay gelsin bende aynı dertlerin tamamından neler çektim ah o GM olyı masaldan ibaret diye kesin olarak kabullendim artık