opel sorunları kronik!!!

Arkadaşlar bir de diğer forum sitelerine girin bakın fordda mondeocular nereden aldım almaz oaqlydım hatta ford servisinde bir arkadaş var o bile söylüyor kıullanıcıların şikayet eettiğini ne var yani hepsi kul yapısı tabiki sorunlar çıkacak bu şuna benzer ekmek alıyım hiç bitmesin olma zöyle şey
birde şöyle bir şey var bir oyuncakçı arkadaş var arkadaşa diyorlarmış çocuk hep kırıyor kırılacak tabi kırılmassa o esnaf nereden para kazanacak diilmi arkadaşlar

başka marka araba kullanmadan yapılan yorumlan bunlar bunu yazan armadas pejo kullansınde görsün ön tatımı golf kullansın baksın torpido nasıl asınır soyulur bende opel yası ve filatı itibariyle alınabilecek en kaliteli en dolu ve en masrafsız arabadır.

:):rock

başka marka araba kullanmadan yapılan yorumlan bunlar bunu yazan armadas pejo kullansınde görsün ön tatımı golf kullansın baksın torpido nasıl asınır soyulur bende opel yası ve filatı itibariyle alınabilecek en kaliteli en dolu ve en masrafsız arabadır.

Tamamen katılıyorum, konuyu açan arkadaş kronik sorun olarak anlattığı sorunlardan belki bir tanesini yaşamışımdır, yaklaşık 2.5 yıl astra g kullandım inanın bakımı dışında hiç tamire gitmedi ve beni üzmedi, kronik sorun diye anlatılanların bir çoğu kullanıcı hatasıdır gibi geliyor bana. Hele de direksiyon titremesi ni sakın kronik bir sorun demeyin bence önce bir rot-balanscıya uğrayın derim.

Son düzenleme:
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla konu fazlasıyla sapmış durumda benim anlatmak istediğim 2 sene oldu başıma gelen sorunların formdaki opel sahiplerinin çoğunun başına gelmesidir yani tesadüf yada kullanıcı hatası değil bunlar!!!bugün toyota da fren sorunundan bütün arabaları geri çağırıyor neden opel de bu araçların ortak sorunlarına bir çözüm bulmasın?ben hayatımda ilk defa araba kullanmıyorum bu 5. arabam servisten başka hiç bir yere gitmem aracın yaşı itibariyle parça değişmesi tabiki normal belki benden önceki sahibi gerekli hassasiyeti göstermemiş olabilir ama ben fazlasıyla aracıma bakıyorum ve değerini biliyorum zaten bu kadar hassas olmasan bu formda ne işim var?benim amacım opeli yerden yere vurmak değil kim bindiği dalı keser?burada benim diyen vectracıdan daha çok seviyorum arabamı ve adam etmeye çalışıyorum kaç tane müşteri çıktı yemin ederim kıyamadım satmaya bizim bu formdaki amacımız opelin iyi yönleri kadar eksikleri ve hataları tespit edip çözüm bulmak olmalı yine söylüyorum saçma sapan yazılar yazmayın ben dediklerimin arkasındayım opelin bu kronik sorunları çözmesini umuyorum ayrıca aracınızda yaşadığınız şeye de kronik demek çok yanlış konunun sapmasındaki sebeplerden biride bu ben gözüme batanları söyledim abartmaya gerek yok adamlar cam buğulanmasına bile kronik yazmışlar:))saygılar iyi günler

Son düzenleme:
bence herkes opel ini satsın kurtulsun dertten...
opel in mi var derdin var...
sürekli yakıt alırsın,
motor yağı 10.000 de bir eskir değiştirmek gerekir,
fren balatası biter,
bir de yağmurlu havada çıkamazsın dışarı, hemen kirleniyor, yıkatmaya uğraş işin yoksa,
lastik havalarına bakmak lazım arada, motor suyuna cam suyuna,,,
ya hiç kullanmasan bile vergisi varmış bu opel lerin, 6 ayda bir mtv miymiş neymiş,,
gerçekten dertli bu arabalar,
satalım kurtulalım diycem ama bunca opel i alacak, bu kadar arabadan anlamayan adamı nerden bulucaz,,,
ama herkes aynı anda satarsa şüphelenebilirler, plakaların son rakamlarına göre belli aralıklarla satalım, tek rakamlar önce çift rakamlar sonra gibi...

arkadaşlar bugün devirdaim değiştirmek için aracı sanayiye bıraktım bir yere gittim 220 tl dedi başka bir yerde graf marka 70 tl dedi ve bende grafı tercih ettim bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba sağolun

arkadaşlar bugün devirdaim değiştirmek için aracı sanayiye bıraktım bir yere gittim 220 tl dedi başka bir yerde graf marka 70 tl dedi ve bende grafı tercih ettim bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba sağolun

graf devirdaimde en çok kullanılan 1.sınıf yan sanayi markadır, kafanız rahat olsun.

opel kardeşliği diye bir şey var , diğer markaların forumları nasıl bir gezin isterseniz bu kadar güzel ve kaliteli bilgi ve tecrübe paylaşımı bulabilecekmisiniz bakalım :)

arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir opel kullanıyorum başıma ne geldiyse hepsini formda gördüm ön takımlardan gelen ses,direksiyonda titreme,arabanın su azaltması,eksoz manifoldunun çatlaması,soför mahalinin su alması,farların az aydınlatması,kültablasının tırnaklarının kırık olması,lpg ye sabahları geç zamanda geçmesi,motorun conta yakması yani daha aklıma gelmeyen bir çok şey dikkatimi çekti herkesin ortak sorunu!!!hadi ben istisnayım kullanıcı hatası ama herkesin başına gelen de mi tesadüf be kardeşim bunlar resmen kronik yok alman devi yok general motor bence hata opelin kimse kusura bakmasın ben hiç bir arabamda bu kadar sorun yaşamadım formda artık millet bişey olunca seninde mi öyle oldu hımm benimde başıma gelmişti vs.vs dışarda millete övüyoruz ama bu sorunlarıda yok sayamayız

Arkadaşım galiba anlamak istemiyorsun, senin yukarıda bahsettiğin sorunların birçoğu kronik bir hastalık değildir, bunlar zamanla kullanıma ve kullanıcıya bağlı olarak değişen,azalan veya artan sorunlardır 2.5 yıl astra g kullandım sana yemin ederim sadece biraz yağ eksiltmesi dışında hiç bir sorun yaşamadım ya da herhangi bir ses duymadım, eğer yukarıdaki sorunların hepsini tek araçta yaşadıysan vallahi pes derim.

Geri