Hiç Biri değilde benim ön farlar fazla iyi göstermiyo direk aşşa bakıyo ya neden olabilir acaba bilmiyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vala arkadaşım galiba sen anlamak istemiyorsun iyiki bir astra g kullanmışşsın başımıza uzman kesildin Allahtan insignian falan yok kesin opel sorunları kronik değil diye kurtlar vadisinden önce tv ye reklam falan veriridin bu kadar abartmana gerek yok ha opel fetişistiysen yada hissen varsa general motorda onu bilmem yada madalya falanmı veriyorlar opel amblemi şeklinde(bedava bakım yedek parça benzin falan)ondan mı yararlanmaya çalışıyorsun anlamadım gitti biz vectra b kullanıyoruz genel sorunlarından bahsediyoruz ikide birde yırtık dondan fırlar gibi astra g var bilmem ne git astran için yorum yap ben vectra için konuşuyorum kullandın mı ki biliyorsun yorum yapıyorsunArkadaşım galiba anlamak istemiyorsun, senin yukarıda bahsettiğin sorunların birçoğu kronik bir hastalık değildir, bunlar zamanla kullanıma ve kullanıcıya bağlı olarak değişen,azalan veya artan sorunlardır 2.5 yıl astra g kullandım sana yemin ederim sadece biraz yağ eksiltmesi dışında hiç bir sorun yaşamadım ya da herhangi bir ses duymadım, eğer yukarıdaki sorunların hepsini tek araçta yaşadıysan vallahi pes derim.
Hiç Biri değilde benim ön farlar fazla iyi göstermiyo direk aşşa bakıyo ya neden olabilir acaba bilmiyorum...
vala arkadaşım galiba sen anlamak istemiyorsun iyiki bir astra g kullanmışşsın başımıza uzman kesildin Allahtan insignian falan yok kesin opel sorunları kronik değil diye kurtlar vadisinden önce tv ye reklam falan veriridin bu kadar abartmana gerek yok ha opel fetişistiysen yada hissen varsa general motorda onu bilmem yada madalya falanmı veriyorlar opel amblemi şeklinde(bedava bakım yedek parça benzin falan)ondan mı yararlanmaya çalışıyorsun anlamadım gitti biz vectra b kullanıyoruz genel sorunlarından bahsediyoruz ikide birde yırtık dondan fırlar gibi astra g var bilmem ne git astran için yorum yap ben vectra için konuşuyorum kullandın mı ki biliyorsun yorum yapıyorsun