Yazık olmuş. Yanlış teşhis ve kötü usta .
Size şöyle bir bilgi vereyim . Benzinli araçlarda ateşleme bobini belirli sürelerde aynı yağ ve yağ filtresi gibi yenilenmelidir . Ampül düşünün yanar yanar ama gün gelir keser. Bu bir arıza değildir . Su kabı da aynı şekilde opel tarafından kapak ile birlikte 120 binde bir değişmesi gerektiği yönünde tavsiye vardır.
Yağ eksiltme için yorum yapamam, bu kullanılan yağ, filtre vs vs etkisine bağlıdır . Opel 2000 sonrası araçlarında tam sentetik yağ öneriyorken sanayi esnafı daha yüksek kar marjı sunan yarı sentetik yağları araçlara kaymaktan çekinmez ve insanları mağdur ederler . Keçe yanlış teşhis ise ustanızın hatası size ve aracınıza yazık olmuş .
306 bin km , 220 bin km ye yakın LPG li Astra kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Gram yağ eksiltmezdi . Kapağı 306 binde subap hasarından dolayı açtım . Buda benim değerlerim . Aracım 11 yıldır yağ değişimi için bile yetkili servise gider
Ha bobin değiştim , su kabı değiştim , triger değiştim , devir daim ve V kayış değiştim, termostat değiştim ama bunlar hep olması geeeken bakımlardı. Sonuçta 11 yaşında 360 binde araçtan bahsediyoruz.
120 binde bunların oluşu adınıza şanssızlık olmuş .