OPEL TÜRKİYE sitesi sizce nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drrasit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opelin Türkiye sitesi Almanya sitesinin alt yapısına sahip zannedersem...Bence gayet basiy ve anlaşılır bir site ama bu sitede Opelin reklam filmlerini yayınlasalar çok şık olurdu...

opelin diğer ülkeler için hazırladığı siteleri inceledim 2 veya 3 çeşit site şekli var. yani standart bir şoblon üzerine ülkenin dilini oturtuyorlar. incelemek isteyenler buyrun: http://www.opel.com/flash.html

Araba alacak kaç kişi sitenin gösterişli olmasına göre alyor ki? Sitenin gösterişinden çok içeriği önemli. Kendi adıma almadan önce incelediğim aracın istediğim tüm bilgilerine ulaştım. Gösteriş arttıkça içeriğe ulaşmak daha zor oluyor bence. Ne kadar sade o kadar kullanışlı o kadar iyi benim için. Bence tek eksiği fotoraf, daha fazla olabilirdi.

çok kısır bir site, Opel Türkiye'ye özgü bir site değil. Aynen Alman sitenin kopyası gibi,

Zaten ben Opelin sadece arabalarını beğeniyorum. Türkiye'deki diğer bütün hizmetler fiyasko bence. Ne showroom larda ne internet sitesinde ne de yetkili servislerinde yeterli ilgi alaka saygı ve profesyonellik yok. Nebiliyim mesela bir honda gibi değil. Seatın sitesi bence gayet güzel görünüyo ve çok ayrıntılı. Adamlar leonu falan süper anlatmışlar açıklamışlar göstermişler. Bizim Türkiye'yi pek sallamıyolar anladığım kadarıyla. Bir sonraki arabamı vw almayı düşünüyorum mesela sırf opelin türkiyedeki hizmet kalitesi yüzünden. sahipsiz gibi geliyo bana

:alkis:
opelim.net te daha cok bilgi war cok basit bi site opele hiç yakısmıo
haklısınız,ama yeni astra sedan için hazırlanan sayfalarda birazcık gelişme var sanki.

tüm o formları inatla doldurup aşağıdaki metni müşteri hizmetlerine gönderdim.... umarım neticelenir.
,
AŞAĞIDA BULUNAN YAZI OPEL FAN CLUB OLARAKDA DEĞERLENDİREBİLECEĞİNİZ www.opelim.net SİTESİNDEN ALINMIŞTIR.. BU VE BUNA BENZER PEK ÇOK YORUM SİTEDE BULUNMAKTA. BİR OPEL KULLANICISI OLARAK BUNLARI İLETMEKDE ZARURET DUYDUM.. yazının tam adresi http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=14820 dir..

""opel genelde büyük firmalara filo satışı yaptığı icin bireysel müşterisine pek önem vermiyor
geçen sene babam meriva alıcam diye tutdurdu gittik baktık falan filan...
ama adamlar bir test surüşü yaptıramadılar araba yok vesaire...
1 hafta bekledi babam sonunda kafası attı doğuşa gittik
babam pahalı almam dedigi jetta yı 1 saatte alıverdi
tabiki ilğiyi anlatamam
sen diyorsun ki site kötü bence siteden önce düzeltilcek başka şeyler var opel de.."""

opel türkiye ye mail atalım sevgili arkadaşlar, saygılar

çok yetersiz bi site

Sadece fiyatları görmek için giriyorum gerisi hikaye zaten hele aksesuar bölümü yarısından fazlasında resim yok..VW yapmıs adamlar ABT sayfası yapsın bizimkile irmscher sayfası görelim fiyatları ..Aksesuar yönünden çok zayıf bi ikinci el var dı onuda kaldırmıslar.Duyurular hiç girmiyorum zaten tam fiyasko sanki arsiv gibi gecen senin haberlerini bulabilirsiniz, güncel haber yokkk...

Geri