Opel Türkiye veya General Motors'a Nasıl Ulaşabilirim?

sandokan_006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Opel Türkiye veya General Motors Genel Müdürlük veya en yetkili birimine nasıl ulaşabilirim. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Telefon Fax Web sitesi veya E-mail adreslerini de yazmanızı rica ediyorum.

tşk. ederim ama oradan select your country yani ülke seçin deyince direkt olarak www.opel.com.tr adresine gönderiyor.

daha önce Renault ta olan bir olayi anlatayim:

bir kisi renault türkiyeye ulasmaya calisiyor.ama derdini anlatamiyor. o da fransa renaultya bir mektup yazip derdini anlatiyor. (derdi clio symbol lerdeki teybin dandikligiymis).

fransa renault adama yeni bir teyp hediye ediyor+fransaya ailecek geziye götürüyor...

almanya opele bir mektupla derdini anlatsan cok daha faydali olabilir. (mektub diyorum cünkü almanlar mektublari cok ciddiye alirlar..)

slm
opel türkiye
0232 853 14 53 burdan müşteri hizmetlerine bağlatıyosun .

Tşk. ederim tansugurler.

alpasch' Alıntı:
daha önce Renault ta olan bir olayi anlatayim:

bir kisi renault türkiyeye ulasmaya calisiyor.ama derdini anlatamiyor. o da fransa renaultya bir mektup yazip derdini anlatiyor. (derdi clio symbol lerdeki teybin dandikligiymis).

fransa renault adama yeni bir teyp hediye ediyor+fransaya ailecek geziye götürüyor...

almanya opele bir mektupla derdini anlatsan cok daha faydali olabilir. (mektub diyorum cünkü almanlar mektublari cok ciddiye alirlar..)

İyi de dostum ben almanca bilmiyorum ki nasıl derdimi anlatacağım.

sandokan_006' Alıntı:
İyi de dostum ben almanca bilmiyorum ki nasıl derdimi anlatacağım.

ingilizcede olur...
almanlar ingilizce bilmez,konusmaz eskidenmis. simdi adamlar atliyor biriyle ingilizce konusalim diye.

ingilizce yaz derdini...

sonucu beklıyoruz

Geri