Opel vectra 97-98-99 direksiyon sertliği nasıl..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhakkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel vectra 97-98-99 direksiyon sertliği nasıl.. bu arabayı kullananlar memnun mu? benim pompa değişti direksiyon kutusuna felan bakıldı ama bana hala sert geliyo. tek elle çevirmek sorun oluyo. özellikle virajları almak zor oluyo. başka 98 vectraya baktım benimkinden sertti.

bende 97 var, ama direksiyon ile ilgili bir problemim yok. ve iki elle araba kullanmak bana gore degil, tek elle kullanirim. virajlarda dahil

küçük modeller kadar (astra,corsa vb.) hafif olmadığı kesin.ama düz veya virajda fazla zorlanmadan tek el çevirebilmen lazım.

benim bilek ince heralde..

bizimkide biraz sert geliyor bana ama rahatsız edecek derecede değil elektrohidrolik olmasını isterdim corsa d lerdeki gibi.

evet gercekden örnek verirsek doğan veya renault 19 ile karşılaştırdınmı arada baya bi fark var bizimki biraz daha sert ama abartılacak kadar deyil.

tonaj olarak ağır araçlarda direksiyonun sert olması normal bence? Ayrıca ön lastiklerin marka ve kalitesine göre de değişebilir diye düşünüyorum.

Eski gözdem Vectram

Son düzenleme:
sert bence sınıfındaki arabalara göre.ilk kullandığımda sıkıntı çektim,şimdi alıştım.ama vectranın verdiği güven hissinide sınıfında veren yok:)

astra gler elektro hidrolik olmadığı kanısına nerden vardınız

çünkü corsa d de kullandım ve arada çok fazla fark vardı.ayrıca megane2 de kullandım oda öyleydi astra öyle değildi bende elektrohidrolik değil diye düşündüm tam bilmiyorum ama bence bu.o derece yumuşak olmadıktan sonra elektrohidrolik olması çok da önemli değil bence.

Geri