Opel vectra 97-98-99 direksiyon sertliği nasıl..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vectraların direksiyon tabiki doğal olarak sert. Hattabunu kendime takıntı yapıyordum önceleri. Ancak daha sonra astrası olan bir arkadaş benimkinden daha yumuşak dediği için daha da rahatım:)

palionunki gibi olsa süper tabi şehir içinde. fiat pandada böyle bi özellik vardı. bi düğmeyle yumşacık oluyodu..

palionunki gibi olsa süper tabi şehir içinde. fiat pandada böyle bi özellik vardı. bi düğmeyle yumşacık oluyodu..

vectranın karakterine ters yumuşaklık:D
dikkat ederseniz diğer aksamları da serttir biraz.
ağır abi modunda yani

bizim astranıkıde sert elektro servomu neymıs dıreksıyonu ondanmıs

ya bu combalar kaç beygir baya iyi gidiyoda :) arkasında hiç bişiy yazmıyodu 1.3 1.7 gibi..

Son düzenleme:
arkadaşlar 2008 opeller ve bundan sonraki opellerde benzinlilerde kaç motor olduğu yazmayacak sadece dizellerde cdti ibaresi olacak okadar

98 model dedğin için aynı teknolojidir diye söylüyorum bendede astra F var direksiyon hidrolik ancak diğer hidrolik araçlara göre bizimkiler biraz sert doğru söylüyosun.hattaki park manevrası yaparken durduğu yerde tek elle çevirmek oldukca kas gücü istiyor.ama giderken oldukca güven veriyor ama virajlardada evet sert ancak tek elle döndürmek mümkün.bizde corsa d de var.enimkinden inip corsa d ye binince direksiyon yok gibi geliyor.okadar güzel ve yumuşakki hiç yormuyor.ancak aalarında tur farkı var sanırım onada emin değilim.corsa d den benimkine binince biseps triseps çalışmış oluyorum:D:D

Geri