Opel Vectra b stop ediyor çalışmıyor

fetihozr

Kayıtlı Kullanıcı
44-Malatya
Siteyi ziyaret et
Opel Vectra b 2.0 CD 1998 model arabam var motor soğukken ısınmasını beklemeden hareket edince stop ediyor ve çalışmıyor 5 10 dakika bekleyince çalışıyor yine stop ediyor ısınınca düzeliyor hiç stop etmiyor (Stop edince boğaz kelebeğine bakıyorum hiçbir şekilde yakıt gelmiyor) LPG sistemi arızalı komple değişecek denildi tamam dedim 11.000 TL para ödedim aynı sorun devam ediyor ustalar deneme yanılma yoluyla araba tamir ediyor ekmek alacak param kalmadı hergün işe gidiyorum arabayla araba olmazsa gitmem bu sorunu yaşıyan varsa yardımcı olabilir mi

Arıza ışığı yanıyorsa pc den bakitin yada bir obd cihazi ile muhtemelen krank sensörü olabilir yada atesleme olabilir benzinde calistirin lpg vanasini komple kapatip uzaktan bisey soylemek o kadar zor ki

Arıza ışığı yanıyorsa pc den bakitin yada bir obd cihazi ile muhtemelen krank sensörü olabilir yada atesleme olabilir benzinde calistirin lpg vanasini komple kapatip uzaktan bisey soylemek o kadar zor ki
Sadece eksantrik sensörü arızalı bu cuma işten çıktım yolda kaldım eve gidemedim araba hayla orada arabanın her şeyine baktım bujileri söktüm çok kötü olmuş pazartesi buji alıp gidecem sanırım ateşlemeyi tam yapmıyor araba boğuluyor içindeki yakıtı yakamayıp çalışmıyor

Bujileri değitirdim bugün bişey fark ettim araba hava eksi derecedeyken çalışmıyor sıcak havada yarım marşta çalışıyor yağ bakımı iki aylık bujiler yeni LPG tesisatı bir aylık geçen hafta kırmızı antifriz koydum ne benzinde çalışıyor nede LPG de, çalışıp stop ediyor ilk marşta 10 dakika hareket etmeden bekleyince çalışıyor.

Geri