Opel Vectra B'ye Asta G Sport Jant Dopingi...

ali can kardeşim...yanlış anlamanı istemem taktıktan sonra sen beğendikten sorna bize hayırlı olsun...demek düşer ama fikrimi soran eğer beğenmedim...evet vectraya 5 kollu jant yakıştığı doğru fakat bu jantlar değil...eski jantların arabayı daha güzel gösteriyormuş.....

çok güzel olmuş bence arkadan duruşu bertone gibi olmuş güle güle kullanın

bende beğenmedim ama sonuç olarak araçta zevkte jantta sizin allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin

fena olmamış ama pek bi hava katamamış araca. vectra b ye ille de opel jantı olsun diyosanız en çok yakışan bence gt jantı.

fena olmamış ama gt jantları gibi hiç bir jant durmaz bence.ama tercihin sadelikten yanaysa olmuş yinede hayırlı olsun.biraz daha ağır göstermiş arabayı..

Bunlar Astra G GSI jantlari.

Suan Okan abide olan Calibranin eski sahibiyim bunlar o aractaydi

Calibrada gayet guzeldi bence

3 tane Vectra B2 sahibi olmus ve orjinal ve sadelik taraftari birisi olarakta bence gayet guzel olmus

Bundan daha iyisi GT janti olabilir sadece

Bunlar Astra G GSI jantlari.

Suan Okan abide olan Calibranin eski sahibiyim bunlar o aractaydi

Calibrada gayet guzeldi bence

3 tane Vectra B2 sahibi olmus ve orjinal ve sadelik taraftari birisi olarakta bence gayet guzel olmus

Bundan daha iyisi GT janti olabilir sadece

Teşekkür ederim, evet okan abiden aldım bu jant ve lastikleri.... lastikler idare etmez dedi ama 3-4 bin km yaptım bugunde yeni lastiklerimi aldım... Janlarıda baya sevdim standart jantlı vectralar bi tuhaf gelmeye basladı gözüme :)

alican hertürlü iyi ve kötü eleştiriye açık oldugunu düşünerek eski jantlarla daha şık durduğunu söylemek istiyorum kardeşim.zevk senin zevkin araba senin araban ama alınmazsan eğer nacizane fikrim bu jantlar yakışmamış bence:(

hakLısın eskiler daha kıyakmş.

Geri