Opel vectra c 2.2 dtİ gaz kesme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yekta46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yekta46

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba bugÜn kayserİden İstanbula gelİrken aracimda gaz kesme sorunu oldu... İlk ÇaliŞmada gazi kÖklesemde 3000 devİrİ geÇmİyor hizda İse yokuŞta 160 gÖren araÇ dÜzde 120 yİ geÇmİyor yokuŞta 60 a kadar dÜŞÜyor sorun neden kaynaklanabİlİr.... Kayserİde ariza sİldİrdİm araÇ dÜzeldİ fakat kirikkalede ayni sorunu tekrarlardi... Tamİrcİ kÖtÜ yakittan olabİlİr ariza sİldİm baŞka bİ sorun gÖrÜnmÜyor dedİ. Sİzce sorun ne olabİlİr ? Acİl bİlgİ

Turbo kendini korumaya alıyor, limp mode denen sıkıntıya girmişsiniz. Turbonuzu, emme manifoldunuzu, hortumları bir kontrol ettirin.

Şunu da belirteyim araç bu duruma geldiğinde cruise controlde çalışmıyor...

arıza kodu nedir? dti bu sorunu öncelik olarak- 1- egr valfi 2- turbo ve egr selenoidleri 3- selenoid valflerine giren minik hortumlardan verir.. arızayı sık tekrarlamadığına göre büyük ihtimal egr yi temizletin veya değiştirin düzelir.

Kayseri'den gelirken 3 kez yaptı durup bî 5-10 dk soğutuyorum motoru sorun kalmıyor 3000 devir civarına gelince gaz kesiyor cruîse otomatik kapatıyor sanırım turboyu açınca sorun oluyor, arıza kodlarını cihazım olmadığı için bilemiyorum, birde şunu sorayım İstanbul Kartal Maltepe Pendik civarında bildiğiniz en iyi Opel özel servisi neresidir ?

Geri