opel vectra c elektrikli arka cam perdesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yekta46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yekta46

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracım 2003 vectra c elegance 2.2 dti... elektrikli arka cam perdelerin plastik tırnakları kırılmış tutmuyor... Nasıl bir çözüm önerirsiniz...Yenisini almak mı tornacıya yaptırmak mı ? :confused:

Vectra larda kronik sorunlardan biri.Servisten orjinal yaptırayım dedim zamanında bi dünya para istediler.Özelde araştırdım bulamadım.Sonra öyle kaldı ... :mad:

O plastiğe göre uygun sert bir malzemden zımparalama ile yine uygun parça temin edilebilir..Benim de kırılmıştı ya eşya varken üstünde açmaya çalışmışlar ya da bilmiyorum belki kendi kendisine kırılmıştır ama şimdi hiç1sorunu yok..Eliniz az biraz yatkınsa böyle şeylere tavsiye ederim..

Konya ve Ankara'da sanayilerinde de bu parçaları bulanlar ve de yaptıranlar var. Forumlardan bulabilirsiniz. Ya da siz bana ulaşın ben size yardımcı olurum.

selamün aleyküm.Konyada olan arkadaşlar için bu sorununuzu KONYA OPEL ÖZEL SERVİS çözüyor.Hayri ustam bu işi çözmüş.Konyadaki arkadşlara tavsiye ederim bu servisi.Mükemmel bir servis.Müşteri memnuniyeti üst düzeyde.Konyada bir çok özel servis gezdim ama bu servis gibisini görmedim.Yaşasın Hayri Usta!!!!!!!!

selamün aleyküm.Konyada olan arkadaşlar için bu sorununuzu KONYA OPEL ÖZEL SERVİS çözüyor.Hayri ustam bu işi çözmüş.Konyadaki arkadşlara tavsiye ederim bu servisi.Mükemmel bir servis.Müşteri memnuniyeti üst düzeyde.Konyada bir çok özel servis gezdim ama bu servis gibisini görmedim.Yaşasın Hayri Usta!!!!!!!!

Yaşasın reklamlar :D

sorun çözüldü...

arkadaşlar aynı sorun bendede vardı parçayı almanyadan getirttim ihtiyacı olanlar bana ulaşsın telefonum 0543 251 24 59

Opel Omega aracımda aynı problem var.elektrikçi arkadaşım prinçten dişli yapacak.Daha önce Opel CDX e yapmış

arkadaşlar elimde mevcut parça vardır. ihtiyacı olan bana ulaşabilirler tel : 05056941157

fiyatı nedir arkadaslar parçanın nasıl takarız

Geri