öncelikle foruma hoş geldin bende vectra c 2004 model aracımı satıyorum ilgilenirsen pazar yeri bölümünde ilanım var
birincisi elegance ile comfort arasında tabiki fark olmalı çünkü aynı markanın aynı modelinin iki farklı versiyonu hakkında konuşuyoruz ama temel bakışda hiç bir fark göremessin sadece elegance in farlarının önünde yıkama fiskiyesi vardır gerisi içide dışıda aynıdır ama ayrıntıda çok büyük farklar vardır bende elegance almak istemişdim ama fiyatdada epey büyük fark var comfort la elegance arasında nerden baksan ikinci elde 5 milyar oynar comfortun donanımıda fulldur yağmur sensörü far sensörü park sensörü hız sabitleyici v.b gibi her türlü donanım var bana göre tek 2 eksik var birincisi deri döşeme ki bu elegance dada yok ikincisi zenon far bu ikiside sonrada yaptırılır büyük şeyler değil
2)aracın motor kasayı kaldırır çok çok konforlu bir araçdır yormaz zaten o segmentin aracı
3)uzun yolda az yakar şehir içinde biraz fazla yakar her araç gibi ama sıralı lpg takarsan şehir içinde bile çok çok ekonomik olur
4) parçaları ortalama megane ile aynı fiyat ben şöyle söyliyim ben arka stop u değiştirdim 120 milyona meganınkide aynı fiyattı sordum adama triger setini yeni sordum 170 milyon dediler usta varsa işçilik parasını onla aranda anlaşırsın bunun dışında ortalama bir bakımı 200-300 arası tutar güzel ama bilgisayara falan sokup zaten bunların bakımıda eski araçlar gibi 5 binde bir değil 10 binde bir arada bir yağına suyuna bakarsan asla seni yolda bırakmaz akmaz kokmaz