Opel vectra cdx 2.5 v6 97 model

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan intaland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

intaland

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba 97 model opel vectra 2.5 v6 cdx aracım var üzerindeki orjinal teyp bozuldu elımde cd çalar vardı onu taktım dogal olarak direksiyondakı kumandalar iptal oldu acaba dıyorum elınde orjinal teyp ı olan varmıdır bır köseye atmıstır belkı makul bır bedel karsılıgı alabılırımde varsa bır cdx hayır sever memnun olurum bıktım cd calarlardan kaset takılacam nostaljı yapıcam :):hıh:

bende kasetçalar var ama direksiyondan kumanda olayı çalışmaz car300 çünkü... direksiyondan kumanda olayı çalışsın istiyorsan car400 bulman lazım... 50 liraya satıyorum ben...

bende var ama satmam

alınık ilanlarını kontrol ettınızmı satan arkadaslar vardı

bende car-400 var aux girişide var istersen pm atabilirsin?

arkadaslar tesekkur ederım eşim pionner teyp almıs onu kullanacaz 6050 deh :) gene yattı benım orjinal hayali sagolun yardımlarınız ıcın :)

benim arabamldaki cd calarda bozulmuştu arabamın orjinalı bozulmasın diye bir dünya yer gezdim araştırmım ama bulamadım. yenisini taktırmayada gönlüm razı gelmedi. tokat ta cem elektronik var çocuklar çok yetenekli tamir etti .. hiç bi sıkıntım yok.. ee tabii işçilik oldugu için bi sıfır cd calar parası veriyosunuz.. 80 tl ödedim helali hoş olsun.

Geri