merhaba aresss...dediğim gibi usta bana benzin pompasında sorun olup olmadığını anlamak için enjektörlerin orda bi kapak gösterdi o kapağı açıyorsun torna vida ile bastırıp benzin geliyo. ama araçç sabaha kadar bekleyince benzin boşalıyo boşalıncada depodan benzin gelene kadaar marş almıyo. ve bugün sabah baktım hakkettende benzin fışkırmadı. sonra ustanın dediğii gibi yaptım kontağı açtım ışıklar söndü kapattım kontağı çıkarmadım 2-3 dk gbi bekledim ve tekrar açtım kaapattım bekledim. sonra kapağın olduğu yerdeki şeye tornavida ile bastırdım ve benzin attırdı. sonrada marşa bastım tek seferde aldı...sorun anladığım kadarıyla benzin pompasında sizin düşünceniz nedir bu konuda... yardımlarınız için teşekkürler...
ben benzin pompasından önce sıcaklık sensörüne baktır o daha ucuz dedim ama tech2 ye bağladığında arıza vermesi lazım.yani sensörü gösteriyo ama benzin pompasını hata olarak göstermiyo...yani ustanın da dediği gibi benzin pompasındandır.bu arada benzin filtresini de değiştirmeyi unutma...kolay gelsin...