opel vectra orjinal teyp kumandasını yeni teyp e göre ayarlatma

arkadaşlar ben yaptım msn prens642@hotmail.com isteyene yardım ederim. daha öncede sitede fotolar ve video yayınladım.

konuyu silersen bulamayız tabii .. bende alpine 9857 var ara soket 90 euro dediler :eek: ben kumandayı unuttum bile :)..sen nasıl yaptım dedin anlamadım , link verde bizde öğrenelim :good:

Son düzenleme:
bir arkadas bu isi yapmisti ve bende bu formu okudugumu hatirliyorum. galiba yeni teyibin kumandasini direksiyon icine monte etmis ve devresini de aciklamisti, eger formu iyi bir arastirisaniz bu sorunun cevabini teknik olarak ve resimli olarak alabilirsiniz.

kumanda ve cevapları son nokta

OPEL-AUX-Line-IN-Adapter-Radio-PDA-Navi-iPod-MP3-DVD_W0QQitemZ280188940915QQihZ018QQcategoryZ21648QQcmdZViewItem
arkadaşlar bu sitede her arac için kumanda modülü var ve alırsanızda ebaydan alın bende öyle yaptım saygılar.

http://cgi.ebay.de/OPEL-AUX-Line-IN...8940915QQihZ018QQcategoryZ21648QQcmdZViewItem

Son düzenleme:
Ben Ethemle Yüz Yüze Görüştüm Kaliteli Bir Kardeşimiz Gerçekten Bu Sorunu çözmüş çok Güzel çalişiyor

bu arada unutmadan alpine ve pionner ın kumanda ara aparatları var.alpine türkiyeye gönderiyor ama fiyatı 120 euro ,,, digicom ise türkiyeye aparat getirmiyor ama piyasada enderde olsa bulabiliyorsun

sanırım benim tercihim alpine ana ünite ve hem kumanda aparatı hemde yol bilg. aparatı olacak
bu arada sadece çiftli aparat fiyatı 180 euro

Geri