opel vectra türkiyede kaç adet satıldı?

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar eskiden gazetelerde denk gelirdi ..şu araba şu kadar satıldı vs..

arkadasla iddaya girdik ben vectra daha fazla satılmıstır dedim...o da honda cıvıc daha fazla satıldı diyor... tam olarak nereden öğrenebilirim

vectra A B B/2 C C/2 olarak genel toplamdamı soruyorsunuz yoksa sadece b kasa vectranın mı ne kadar satıldığını soruyorsunuz

burda 2007 var bana 1996-2000 veya 1990-2002 arası lazım...simdi sıfır km de cıvıc vectra yı tokatlar bende farkındayım..segment cok önemli degil iddaa işte...asıl b kasada sayı önemli

B kasalardaki sayı önemli..istatistiki bilgiyi opel mutlaka tutmustur...iddayı kazanmam lazım insallah cıvıctan cok satmıstır

vectra o dönem türkiye de üretildiği için rahatlıkla daha fazla satmıştır ama istatistikleride bulmak biraz zor gibi

şöyle bir düşündüm de honda o yıllarda çok tanınan bir araba değildi son 4-5 yılda fırladı ayrıca 6 yıl garantide yabana atılır bir şey değil opel vectra daha çok satmıştır ama bunu arkadaşına nasıl ispatlarsın onu bilmiyorum

Bi otomobil dergisinde okudum Passat liderliğini korumaya devam ediyormuş vectra hakkında bişe yoktu :)

eğer acelen yoksa ben bu haftasonu otomobil dergisi kolleksiyonumdan bakayım eski verilere.sana bazı yılların tam verilerini verebilirim.

Geri