opel vectra ve 2. vites keyfi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan otenazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tarikc' Alıntı:
kac bin devirde oluyor o siralarda araciniz merak ettim,
iyi brisey degil bu yani (:

ben cdx 2.5 v6 ile yapıyordum ve devir 6000 ile 6500 arasında oloyor

aynen katılıorum 6000 6500 arası devirde oluyor ve ondan sonrada zaten araba devir kesiyor..ama bu astralarda bu kadar deil ben 1.6 astra g de denedim en fazla 90 gördü ve üzerine çıkamıyor..

arf68' Alıntı:
ben cdx 2.5 v6 ile yapıyordum ve devir 6000 ile 6500 arasında oloyor

evet ama 2.viteste 6000-6500 devirle gitmek bana hic mantikli gelmiyor kimse kusurabakmasin yani (:
eger yarismiyorsam kimseyle ;o)

zapato' Alıntı:
vectra c de bu durum dikkatimi çekti. Vectra a ya göre 2. viteste baya bi süre hızlanmaya devam edebiliyorum. Demekki arabanın ağırlık dezavantajını böyle gidermişler. Güzeeeeeel.
dostum aynı şeyi vectra c dede denedim ama onda 110 göremiyor vectra b den daha hafif olmasına rağmen ama vectra c de de 1. vites vectra b ye göre daha ii araba biraz daha 1. vitesteki hantallığından kurtulmuş..

tarikc' Alıntı:
evet ama 2.viteste 6000-6500 devirle gitmek bana hic mantikli gelmiyor kimse kusurabakmasin yani (:
eger yarismiyorsam kimseyle ;o)
dostum bu da arabanın zevki ama ya..normalde düz gitmek varken yanlamakta mantıksız ama söylediğim gibi bu bir zevk ve adrenalin sonuçta..

bozcurt' Alıntı:
yaaa arkadaşlar 1.6 araclar 2 vites km olarak nie bu kadar farklı ozellikle 2 .viteste 100 un uzurinde yazan arkd. stand. motormu sizin
evet dostum standart 1.6 16v 100 beygirlik vectra motoru.zaten opelin 1.6 motorlu araçlarının içinde 100 den fazla yapabilen sadece vectra astra falan sadece 90 km ye çıkabiliyor.

ALBATROS_09' Alıntı:
Hemen yarın deniyorum merak ettim bak..
kardeş sen yarın bi denede kaç yapabilo çünkü senin araba gördüğüm kadarıyla 95 gt ve bi o arabada denemek nasip olmadı onuda çok merak ediyorum ama gaza gelipte parça falan kırmayasın sonra benden bilirsin:D :D

engin44' Alıntı:
arkadşım bende de vectra var en fazla ikinci vitesde 100 gördü....... ya.........
hemşerim 100 ü görmüşsün biraz daha zorlasaydın ya bu arada sende malatyadaymışsın ve sendede 98 vectra var güzel bi tesadüf:D :D bi ara kapışalım:) :)

Geri