Opel, Yeni Astra hakkında bana dergi yollamış.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saint2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu dergiyi dün serviste inceledim. ayrıntılı olarak yeni astrayı, yenilikleri, ileride elektrikli motorlarla nasıl adapte olabileceğini ve buna uygun ön hazırlıgın oldugunu, tasarımının neye dayandırıldıgı falan filan baya bir anlatmıslar. 40-50 sayfa vardı. guzel bir dergi.

banada yollamışlar inceledim.yeni 1.4 benzinli turbo şarjlo motor dan bahsediyo avrupada çok sattıkları 1.8 140 hp lik olan motorla aynı güçteymiş

Banada geldi iki gün önce. Taaa izmirlerden kargoya vermişlerde yollamışlar sağolsunlar. Hatta önümde açık şu an anca okuma fırsatı buldum :D

Nasıl abone oluyoruz bunun yollanması içn?

banad gelmiş babam görünce hoşuna gitti yeni astar bakalım nasıl bir fiyatla çıkacak

öndeki armayı iptal etsen araba seat subaru her araca benziyor opel çizgisi kalmamış araçda

Nasıl abone oluyoruz bunun yollanması içn?

Adamlar kimde para var biliyorlar :kop:. Yetkili servislerdeki kayıtlardan almış olabilirler. Bence Opel adına güzel bir yaklaşım.

hohoh benide geçen hafta aradılar hangi arabayı getirelim denemekistersiniz dediler :D ama dergi yok ortada arıyımda kızayım bi:D

Adamlar kimde para var biliyorlar :kop:. Yetkili servislerdeki kayıtlardan almış olabilirler. Bence Opel adına güzel bir yaklaşım.

aynen savaş abinin dediği gibi oluyo olay heralde banada gelmedi gelmezde özel servise götürüyorum çünkü :)

Geri