opel yine zam yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: opel yine zam yapmış

gogoank link' Alıntı:
bana kızmayın . ben hava vergisini destekleyen bir insanım. ciddi anlamda ankara-istanbul-izmir ve turizm ağırlıklı bölgelerde olmalı. böylelikle hem göç engellenir, hem trafik sorunu olmaz. bugün insanların öve öve bitiremediği bir çok ülkenin motto olmuşş bir çok eyaletinde bu uygulama var. dilencisi, hırsızı, gaspcısı, arabayı çizen sığırı, katili, magandası yok oluyor. henüz kendi köyünde kan davasını güden bir insanın bu şehirlere gelip bu tür olaylara karışması gün yüzü gibi ortada. allah aşkına trafikte sırf korna bastı diye adamlar cinayet işliyor, insanlar of dan sebepler yüzünden neler yapıyorlar. genel itibariyle bu insanlar bu şehirlerde geçim sıkıntısı çekiyor ve çareyi legal olmayan yollarda arıyor. haksız olduğum bir nokta varsa söyleyin lütfen.  

İletin çok güzel ona laf yok ama şurda bir hatan var!  68lookk  005hihih

Tolga KARACA link' Alıntı:
İletin çok güzel ona laf yok ama şurda bir hatan var!  68lookk  005hihih

hatalar gördükçe düzelir. ''ş'' olsun en büyük hatamız. teşekkürler.

gogoank link' Alıntı:
hatalar gördükçe düzelir. ''ş'' olsun en büyük hatamız. teşekkürler.

Şakasına takılıyorum ama aslında hatasını görebilmek ve bir daha tekrarlamamak da şaka götürmeyecek bir erdemdir, herkes böyle olsaydı yazdığın kaotik ortam hiç oluşmazdı ne diyelim..

Kimse anasından gaspçı hırsız katil doğmaz herkes bu dünyada eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. bu saydıklarınız fakir ve iyi şartlardan yoksun insanları daha saldırgan ve suça yönelik yapar  devlet her yere eşit hizmet eşit iş olanakları getirmek zorundadır bu işin sonu ancak bu şekilde gelir insanları dışlayarak uzaylı muamelesi yaparak kendi özgürlüğünüzüde o denli gasp etmiş olursunuz.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kimse anasından gaspçı hırsız katil doğmaz herkes bu dünyada eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. bu saydıklarınız fakir ve iyi şartlardan yoksun insanları daha saldırgan ve suça yönelik yapar   devlet her yere eşit hizmet eşit iş olanakları getirmek zorundadır bu işin sonu ancak bu şekilde gelir insanları dışlayarak uzaylı muamelesi yaparak kendi özgürlüğünüzüde o denli gasp etmiş olursunuz.

Devletten her noktaya eşit şartlarda olanak sunması ama bunun yanısıra ısrarla zanlı kalmaya devam eden kişileri de halktan izole etmesi beklenir bence de, ama bunlar ülkemizde ya da dünyada ne kadar uygulanabiliyor, örnekler değişken....

DERSİMLİ link' Alıntı:
Kimse anasından gaspçı hırsız katil doğmaz herkes bu dünyada eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. bu saydıklarınız fakir ve iyi şartlardan yoksun insanları daha saldırgan ve suça yönelik yapar  devlet her yere eşit hizmet eşit iş olanakları getirmek zorundadır bu işin sonu ancak bu şekilde gelir insanları dışlayarak uzaylı muamelesi yaparak kendi özgürlüğünüzüde o denli gasp etmiş olursunuz.

bende ֖mür kardeşimize katılıyorum.parası olan 12 inci bölgede, olmayanı tecrit adip belli bir yere hapsedersek............devlet böyle bir ayrımı yaparsa  kısa zamanda bu işte kaos ve terörü hortlatırki, ondan sonra insanlar ilhakı- hak duygusunu ve yetkisini kullanmak isterler ki ..Allah o günleri bize göstermesin....

biraz farklı ve istenildiği gibi anlaşıldım sanırım. arkadaşlar istanbul-ankara-izmir illerinin nüfuslarına bakın. istanbulda 1.7 milyondan fazla insanın ikameti farklı iller. bu engellenmeli. insanlar yaşıyor ama ne bir kayıt, ne bir belge. yok. bu onlar için yine kötü bir durum. konunun daha fazla uzamaması adına her birinize görüşleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. akşamınız iyi olsun.

gogoank link' Alıntı:
biraz farklı ve istenildiği gibi anlaşıldım sanırım. arkadaşlar istanbul-ankara-izmir illerinin nüfuslarına bakın. istanbulda 1.7 milyondan fazla insanın ikameti farklı iller. bu engellenmeli. insanlar yaşıyor ama ne bir kayıt, ne bir belge. yok. bu onlar için yine kötü bir durum. konunun daha fazla uzamaması adına her birinize görüşleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. akşamınız iyi olsun.

Bu söylediklerimi üzerine alınma şahsına söylemedim sadece bu durum bu şekilde çözülmez bu uygulama beraberinde yine ötekileştirmeyi getirir bunuda doğru bulamam hele türkiyede bunu yapmak istesende imkansız yapılamaz.

harunhoca link' Alıntı:
Arkadaşlar hep yazıyordu zam gelmiş diye de çok önemsemiyordum, gelse gelse bin tl zam gelmiştir diye düşünüyordum ama çok yanılmışım. Opelin sitesine bir bakayım dedim. Aman Allah'ım o nası rakamlar. Daha dört ay olmadı alalı. tam beş bin tl zam gelmiş kampanyalı satış fiyatına. Korkunç ötesi gerçekten. Ancak belliydi böyle olacağı neticede dövize endeksli fiyatlar belirleniyor. Gerçekten ne düşüneceğimi bilemedim. Zamanında aldığıma senineyim mi, insanları erişim güçlerini kaybetmelerine üzüleyim mi. Tüketim merakımızın azalmasına vesile olur mu olmaz mı bilmiyorum. Millet olarak şahsım da buna dahil kazanmadan yemeğe alıştık. Son on senedir sahte mi gerçek mi bir bolluk bereket yaşanınca nasıl olsa para akıyor ekonomik veriler iyi gidiyor diye insanlar gelecekten daha az endişe etmeye başladı. Hal böyle olunca gelsin evler arabalar son model cep telefonları tabletler vesaire. İnşallah ülke olarak bi felakete sürüklenmeyiz ve faturasını acı acı ödemeyiz. Tamam aldığımız krediler belki tl ve sabit taksitli ama temel tüketim maddelerinde fahiş artışlar olduğunda ev bütçesine ve zorunlu harcamalara yapılan ödemelerin miktarı ve oranı artınca fark etmiyor kredinin sabit olması. Bütçe açık veriyor. Neyse burası opel forumu ekonomi tartışacak değiliz.

çok düşüncelisiniz. takdir ediyorum sizi. keşke herkes sizin kadar duyarlı olsa. bazılarının  sırf araç sahibi olup başkalarını kücücük de olsa düşünmeden bencilce yapılan yorumlarından sonra sizin bu cümleniz çok anlamlı geldi bana . gerçekten

Fiyatlarda yine fazla bir oynama yok gibi geldi bana, yanılıyor muyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri