Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar, artık bende bir Zafira kullanıcısıyım ..:)

Sizlere bir sorum olacak; aracımı yeni aldım, araç garaj arabası sayılır henüz kilometresi falan çok yeni ama döşemeleri olsun, kaportasındaki çizikler falan tam bir temizlik ve bakım istiyor:) bu konuda fiyat performans açısından önerebileceğiniz yerler var mı? tabi İstanbul'da ve anadolu yakasında ...:)

Şimdiden teşekkür ederim hepinize...

Öncelikle hayırlı olsun. Anadolu yakasında nereler var pek bilmiyorum ama diğer arkadaşlar bir yerler önerecektir.
Aramıza hoş geldiniz.

aramiz hosgeldin Serkan hayirli olsun güle güle kullan ben sana seve seve yardimci olurdum ama ben istanbulda yasamiyorum..

Merhaba Arkadaşlar, artık bende bir Zafira kullanıcısıyım ..:)

Sizlere bir sorum olacak; aracımı yeni aldım, araç garaj arabası sayılır henüz kilometresi falan çok yeni ama döşemeleri olsun, kaportasındaki çizikler falan tam bir temizlik ve bakım istiyor:) bu konuda fiyat performans açısından önerebileceğiniz yerler var mı? tabi İstanbul'da ve anadolu yakasında ...:)

Şimdiden teşekkür ederim hepinize...
Hoşgeldiniz Aramıza...bende Ankaradayım :(

herkese merhabalar. aranıza yeni katıldım, 2004 zafira comfort aldım lpg konusunda tavsiyeleriniz. aracın altına takılan simit tanklar muayeneden geçiyomu.şimdiden teşekkür ederim

Geri