Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emrah benim opc 500 cıvarı yakıyo 265 ps o kadar beygir ne yiyecek bu arada perfornmans testi yaptım 2 vites sonu 160 yapıyo bence müthiş

iyi akşamlar herkese nasılsınız iyisinizdir umarım Emrah abi böyle ilanları gösterip kahretme bizi ne olur.....

tüm zaficilere selam olsun :) artık bende burdayım..6aylık hasret bitecek bayramdan sonra kısmetse zafirayı garajdan cıkarcaz:)

Herkez gelmiş. Hoş geldiniz. Ayhan abi bir müsait zaman bulabilirsem uğrayacam ama bu aralar işler yoğun. Zafira ailesi gittikçe büyüyor. Gerçi son bir - iki sene içinde insanların Zafiraya olan ilgiside epey arttı. Artık yollarda çok daha fazla Zafi var.

Ugur ne yaparsin burda fiyatlar böyle insallah sende istedigin fiyata satarsin..
Ayhan abim ha beygirlerine kuvvet masallah..:D
Alper cigim ne yapalim ya birseyleri paylasiyoruz ama gönül isterdiki Türkiyedede fiyatlar böyle olsun kullansin vatandas dimi ama.
Kenanim su an ortalama dizel fiyati hafta ici 1.11 euro.hafta sonu 1,06 euro..
Hasan aramiza hosgeldin ..biz buralardayiz ..

abi satmasamda oLur ya seviyorum zafirayı ama motoru cok kücük ya taşımıyo kasa =) babama diyorum satalım 1.8 140 hp alalım diyorum :D aynı ayabaya mı bincez diyo :D

Geri