selam zafiracılar bende zafirayı sattım gibi bir şey yarın tam olarak belli olacak artık otomatik bir araca geçme zamanı geldi herkese iyi akşamlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam zafiracılar bende zafirayı sattım gibi bir şey yarın tam olarak belli olacak artık otomatik bir araca geçme zamanı geldi herkese iyi akşamlar...
opc pahali Ayhan abim hemde söle en arden mavisinden .. ah su akaryakit pahaliligi da olmasa.
bu arada kacak gülesiyosun be abi becik diyip kaciyosun isler nasil iyimi belliki kosusturmadan bize zaman kalmiyor..
emrah çım valla doğru söylüyosun koşturuyoruz şimdi iş yerinden yazıyorum akşamları vakit buluyordum evdeki bilgisayar arıza yaptı garantiden değişim yapacaklarmış 2 aydır bekliyorum o yüzden biraz uzak kaldımopc pahali Ayhan abim hemde söle en arden mavisinden .. ah su akaryakit pahaliligi da olmasa.
bu arada kacak gülesiyosun be abi becik diyip kaciyosun isler nasil iyimi belliki kosusturmadan bize zaman kalmiyor..
tamam Ugur farlar senin. istersen eksozuda verim..farlarını istiyorum abi
o da benim o zamantamam Ugur farlar senin. istersen eksozuda verim..
yaa abi anladın sen işte.Babamın benzinli şahinide olsa aynı şeyi yazardım.Çok şükür halimize...kenan cım bu nasıl garibanlık 2006 zafi ye biniyorsun benimki 2004 gözünü seveyim