Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı forumlar bende takıpteyım

zafiracılar,2000-2001 tam otomatikler 4 ilerimi yoksa 5 ilerimi ???
1.8 benzınlı ve 2.0 dızel araclarda otomatık mevcut 1.8 olan af17 sanzuman 4 ılerı astra h 1.8 dede kullanılıyor 2.0 dızel af22 sanzıman 4 ılerı otomatık benzınlıde opel olarak sadece z22se motor 5 ılerı dıger benzınlıler

arkadaslar 3 senedir kulladigim zafirama artik elveda demeye hazirlaniyorum :(
yalniz 2 araba arasinda bir türlü karar veremedim her ikisinide gidip görüp iyice inceledigim halde bana yardimci olun lütfen sizce hangisi????

http://www.car4you.at/sea_det.cfm?v...0,102568252,4369143,102685256,4375815,4354346

http://www.car4you.at/sea_det.cfm?v...2,4306576,4356567,102695282,102598627,4239995

Bence motor hacmi nispeten düşük olan espace yi tercih et. Çünkü hem vergi az hem daha yaygın ve Türkiye'de de yeterince servisi var. Voyager güzel ama zor bir araç. Ayrıca mercedes servisleri anca bakıyor Türkiyede.
Estetik açıdan espace voyagere yaklaşamaz bile.

sigorta konusunda haklisin rifaz abi gecen sene yapdigim kazadan dolayi sigortam baya yüksek zaten 116 ps zafiraya 116 euro aylik sigorta ödüyorum su an :(
renault a göre voyagere aylik en kötü 20 euro fazla sigorta oderim. ayrica servis konusundada sana katiliyorum ama voyager de hala aklimi celebilecek özelliklerde var.... tavsiyelerin icin sagol abi

aradaslar sizlerinde tavsiylerini bekliyorum

zafiraya 116 euro aylik sigorta ödüyorum

pardon ama, yuh oha! altin kaplama sigortami bu? yoksa normal mi avusturyada o aylik aydatlar?
ben 43€ full kasko/ aylik ödiyom bide dizel oldu halde. z4a opc 41€ tutcakdi...

benim tafsiyem, reno alma.
motortalk.de üye ol orda arasdir hangisi daha ii diye, bende öle yapdim zafi almadan önce ve opc den vazgecdim sonra..

piyasası nedir bilmiyorum ama C4 picasso dizel nasıl?

citroen in 1.6 dizel motoruna hayranım.Ford ve volvo da bu motoru kullanıyor

ciddi birsey sölemek istiyorum.
tabiki kimse takmaz..
ama tr disinda yapilan fransizlardan uzak durun :D
yok c4 c5 reno fasa fiso... onlar cogunlukla felaket elektrik problemleri var..

ya saglam garantisi olcak aracin yada hic..

yabanci dül düllere ne bakiyon..
senelik km göre bak.

asiri derece km yapmiyorsan ve dizel olcaksa zafi 120hp yeter
150hp motorun dpf hassasz

yada hic olmadi opelden bikdin japonlara takil, 4 4lük baba arabalar ve hep birinci testlerde geliyorlar..

arkasalar bu zafi hakkında bılgı olan varmı?:eek:

Ekli dosyalar

• opel-zafira-snowtrekker-concept.webp
    opel-zafira-snowtrekker-concept.webp
    50.1 KB · Görüntüleme: 25
  • opel-zafira-snowtrekker-concept005.webp
    opel-zafira-snowtrekker-concept005.webp
    56.6 KB · Görüntüleme: 18
  • opel-zafira-snowtrekker-concept006.webp
    opel-zafira-snowtrekker-concept006.webp
    14.5 KB · Görüntüleme: 13
  • opel-zafira-snowtrekker-concept003.webp
    opel-zafira-snowtrekker-concept003.webp
    40.3 KB · Görüntüleme: 12
  • opel-zafira-snowtrekker-concept004.webp
    opel-zafira-snowtrekker-concept004.webp
    29.5 KB · Görüntüleme: 15
pardon ama, yuh oha! altin kaplama sigortami bu? yoksa normal mi avusturyada o aylik aydatlar?
ben 43€ full kasko/ aylik ödiyom bide dizel oldu halde. z4a opc 41€ tutcakdi...

benim tafsiyem, reno alma.
motortalk.de üye ol orda arasdir hangisi daha ii diye, bende öle yapdim zafi almadan önce ve opc den vazgecdim sonra..

artik ne dersen de ama aylik ücretleri biraz fazla buranin kaza yapmadan 1 sene once ilkdefa acdirdim sigortayi 9 baslatiyolar zaten 93 euro aylik öduyodum bi kaza yapdim 3 basamakkkk daha yükseldi su an 12 deyim 116 euro öduyürum 1 ps ye 1 euro den geliyo isde 116 ps 116 euro :( espace leri bende internetten takip ediyorum senindedigin motor problemleri 3.0 motor larda cogunlukda ben kendime 1.9 120ps olanlardan bakiyorum internnette daha karsima motorschaden 1.9 espace cikmadi

Geri