Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kenan ben de bunun aynisini taktim ses öncesine göre baya degisti en uygun ve en uyumlusuda bu zaten, ama aman aman harika vavvvv diyecek kadarda süper degil nede olsa kücük bir hopörlör ama eskisinden daha iyi oldu..
bunu takarken mdf den bilezik yapmanda gerekiyor benim fotolari paylasmistim sanirim ama yinede böyle birsey düsünürsen bendeki resimli uygulamayi tekrar gönderirim daha saglikli bir uygulama olur..

biraz araştırma yaptım arka kapı hoparlörleri için

JBL
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=10262&k_id=643&kn=JBL

Alpıne
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=14287&k_id=347&kn=ALPINE

Emrah abi rsimlerde tweeter ın yanında ek parça görünüyor onlar nedir?takılıyor mu?

evet Kenan oparca zaten sistemi tamamliyor onlarida takman sart gerci kapi icinde biryerlere monta edilebilir de tweeteri takmak icinde yer lazim oda baska bir sorun fazladan delik delinecek takilan yere sigacakmi vs vs bence en iyisi diger ilan..

Abi fotoları nereye eklemiştin. Merak ettim şimdi.
Bu arada dün baba zafiyi benzincide yıkatmış hani şu otomatik sistemlerde. Canı sağolsun ama o kadar fırçasız yıkama için çabalayıp sonra bu olunca insanın içi bir buruluyor.

Dün yolda Zafira Opc ile karşılaştım. (B Kasa) Nasıl güzel bir makina o öyle. Bu gidişle aracı değişim zamanı geldiğinde bir seneliğine de olsa edineceğim Opc. Sonra yeniye geçiş yaparız. :-)

Merhabalar arkadaşlar. Uzun süre önce sadece bir kaç mesajla forumumuza küçük bir katılım yapmış sonrasında genelde ara ara girerek sohbeti izlemekle yetinmişim. 2009 şubatında aldığım zafirama gerek son yapılan % 7 lik benzin zammı, gerekse de yıllık yol yaptığım km deki artış (13-15000 yaparken zafirayla 18000 yapmışım.) zaten aldığımda da bayağı bir tereddütte kalmıştım ya, sonunda iyi bir araştırma yapıp LPG kiti (Landi Renzo) taktırdım . Şu an yaklaşık 1000 km oldu ve şimdilik gayet iyi bakalım. (Kenan kardeşim sevgiler)

Merhabalar arkadaşlar. Uzun süre önce sadece bir kaç mesajla forumumuza küçük bir katılım yapmış sonrasında genelde ara ara girerek sohbeti izlemekle yetinmişim. 2009 şubatında aldığım zafirama gerek son yapılan % 7 lik benzin zammı, gerekse de yıllık yol yaptığım km deki artış (13-15000 yaparken zafirayla 18000 yapmışım.) zaten aldığımda da bayağı bir tereddütte kalmıştım ya, sonunda iyi bir araştırma yapıp LPG kiti (Landi Renzo) taktırdım . Şu an yaklaşık 1000 km oldu ve şimdilik gayet iyi bakalım. (Kenan kardeşim sevgiler)
tekrar hoşgeldin abi.

Landirenzo iyi bir seçim,hayırlı olsun.Biraz daha kullanınca yakıt değerlerinide alırız senden.

herkese iyi forumlar.

Geri