İyi bayramlar herkese...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm millet benim sorunum bende 2001 opel zafira var 74 kw sorun sabah arabayi calistirmaya cvardigimda kontagi ceviriyorum ve bekliyorum butun isiklar sonsun ve isiklar sondukten sonra masa basiyorum ve biraz hirhir lamadn sonra calisiyor ve arabama binip 500 metre gittikten sonra dukkana variyorum istop ediyorum 5 10 dakika sonra geliyorum ve tekrar masa basiyorum bazen almiyor ve bazende cok gec aliyor sizce bunun sorunu nelerdir bu arada isiticilari daha 1 gun once opel servisi degistirdi yani orjinal parca attilar yardimlarinizi bekliyorum ve bilgisayar kontrolunda sifir hata veriyor araba
Selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar bizim araçlara göre angel far var mı? Bu konuda bi bilgisi olan var mı ?
bizimkide marşı geç alıyor,bizim aküde zayıflamış olabilir.bujilerden olamaz galiba 30binde değişti,şimdi 45bindearkadaşlar merhaba en son baktığım dan beri kimse takılmamış anlaşılan bayramda zafiramın aküsü çöktü mecburen akü aldık varta 60 amper 130 tl sizce fiyat nasıl birde arabanın bilgisayarını tech 2 ye bağlatmam gerekiyormu bilgisi olanların dikkatine