- Konuyu Başlatan
- #4,671
Selamlar arkadaşlar, hepinize merhaba, Kenan Selamlar nasılsın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakıt tüketiminiz çok güzel, arabanız kaç model, kaç motor. Kazasız sürüşler.Tatil biteli neredeyse 2 hafta oldu Mahoni. İlk kez Zafira ile tatile çıktık ve bu araç ile tatile çıkmanın ayrıcalığını sonuna kadar yaşadık.1692 km yol yaptım. ortalama 196 kuruş, yaklaşık olarak 100 km de 9,2 lt lpg tükettik. bagaj ful dolu 14,9,3 yaşlarında 3 çocuk kayın valide be biz toplamda 6 kişi yolculuk yaptık. Bavulların üzerine daha önceden hazırladığım süngeri koydum. Uykusu gelen bebeler bagaja geçip uyudular. Hatta ortanca velet oradan hiç ayrılmadı desem yalan olmaz. klima sürekli açık sayılır. ortalama hız çift şeritli yollarda 120 km, otoyolda 135 km hızla seyir yaptık. gece 2,5 gibi peşime takılıp sıkıştıran olmadık hareketler yapan Fluensden kurtulmak için bi süre 170 e kadar çıktım.( yavaşlıyorum çakal yavaşlıyor. hızlanıyorum o da hızlanıyordu. O 155 km den sonra basamadı. bi daha da görmedim)
Şimdiden tüm ZAFİRA cıların kurban bayramını kutlar, kazasız günler dilerim.
İt köpek dolu yollar boşver ...
Aynen dediğin gibi sevgili Hoca'm.:sopa:
Yavaşlıyorum arayı açsın diye çakal yavaşlıyor. Çift şeritli yolda gidiyoruz.Sağ şerit komple kamyon tır dolu . Sollamaya çıkacam adam dibimde bitiyor, sellektör falan insanı da panikletiyor. Sonra verdim coşkuyu. Onun aracı yerden yüksek, benim aracın altı alçak bi de orjinal altta body kit mevcut + olarak onun aracından en az 300 kg daha ağır. Yani anlayacağınız yere sağlam basıyoruz. Malum bir zamanlar brodwaylere uçan tabut derlerdi. Bu fluenclerinde ondan geri kalır yanı yok. ibre 155km ye kadar dayandı. O km den sonra sanırım aracı yolda tutamadı ve bıraktı peşimi. Bense biraz daha bastım 170 e çıktım bi süre böyle devam ettim. Daha sonra bi daha da görmedim.:maden: