Opelciler bunu biliyor muydunuz??? Bakın derim..

Ya bizim 2001 elegancede yol bilgisayarı yok bende o tuşlara bassam gösterirmi ???

alla alla o gösterge nreye bağlıda hızı gösteriyor:D.D belki sallıyordur:D:D şaka şaka yanlış gösterenler için söylüyorum hani normalde sıcaklığı felan gösterirya hızlı gidince tamponun önünde bulunan müşir siz iki tuşa bastığnız zaman belki rüzgarın hızını gösteriyordur aracın önüne esen:D.D olabilirmi:D

walla bizim vectrada aynı gösterior ama bizde setting tuşuna basılı tutup bip sesi gelinceye kadar basıorsun sonra bc tuşuna basıorsun bc ye bidaha basınca motor sıcaklığı bilmem ne bidaha basınca kullanılan elektrik miktarı bidaha basınca hız hava sıcaklığı (hava sıcaklığnın göstergedeki hali ve algılıcıdaki hali) bidaha basınca ... nese işte farklı farklı özellikler çıkıor bilginize :)

Allah rızası için biride bizim 2004 vectra c lerde bu işlem nasıl yapılıyor onu söylesin...

Çok doğal şeyler kadran sağması genelde %7-8 fazla gösterir kadranlar lastik ebatları orjinal değilse azda göstermesi mümkün kadranlar için %100 doğru demek yanlış olur.

tüh ya bende seviniyordum aracım 0 dan 100 e şu kadar sn de çıkıyorum diye demekki hep 90 a vurmuşum :)

Benim arabada tam 5 KM fark var o dijital gösterge ile kadran arasında. Kadran eksik gösteriyor. Hangisi doğru bilemiyorum ama ben 95e sabitliyorum artık arabayı. Çünkü dikkat ettim, 90a sabitlediğim zaman otobüs ve tırları geçemiyorum. Onlar da 88 gibi bir hızla giderler genelde. Demek ki dijital olan doğru diye bir çıkarım yapıyorum kendime.

arkadaşlar yol bilgisayarı olan bütün arabalarda bunu anlayabilirsiniz
yol bilgisayarından son 100 km deki ortalama hızı sıfırladığınızda (tabi hareket halindeyken) hemen bakabilirsiniz kadrandaki değerle dijital değer arasındaki farka. ben 100 km ile giderken bilgisayar 91 gösteriyor yani sapma % 9 kadar , yüksek hızlarda deneyin bakın fark büyüyor

Geri