Opelciler lütfen bi yardım

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrmhmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrmhmt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
 
KTS plakalı aracın arka plakası neden o hale gelmiş onu bir soruver derim.Zaten 113.000 de 23 lira.Çok para.İkinci ve üçüncü arabaya şahsen bakmak lazım.Ama üçüncü arabanın silecek kolu körüğüne ne yapmışlarda yırtılmış onu merak ettim :)
 
teşekkür ederim haydut25.bu arabalar hakkında bilgim yok sadece internetten görüp inceledim o kadar.arayıp konuşmadım.peki bişey daha sorsam ilk araba kts plakalı olan tahminen ne kadar eder???
 
Hocam 23 lira az para değil. Benim görüşümcede bu araçlar 23 lira etmez. Bence siz sadece yaşadığınız şehire değilde başka şehirlerede bakın. 23 liraya ben tabiri caizse Sivasın en kral Astrasını alırım. Size sadece zararı başka şehire gidipte aracı alıp gelmek olacaktır. Tabi bu kişiden kişiye değişir. Bazıları zarar olarak düşünür bunu bazılarıda zevk :) Ama aldığınız araba gittiğiniz yola değecek bi araba olacaksa hiç düşünmeyin derim.
 
Alican arkadaş doğru söylemiş.O fiyatlarda astra h ler gördüm sahibinden de incelediğimde.Bir kaç ilan daha bakın.Telefon ettiğiniz kişilere yetkili servise götürüp baktıracağınızı söylediğinizde zaten arabalarında bir kusur varsa söylerler yada itiraz ederlerse bir kusur vardır zaten.Bence yan taraftan arama kriteri girerek Türkiye genelinde bir arama yaptırın.Fiyat olarak pek birşey diyemem astra grubu araçlara hiç girmedim.
 
bu kasaya 20 den yukarı verme,
0 km olsa bile,
 
bende 2004 elegance var 20 ye satamıyorum okadar para hayatta verilmez o arabalara 2. araç temiz gibi gözüküyo ama görmeden asla bişey denmez onunda edeceği en fazla 19-20 arasıdır. nette fiyatlar tavan durumda aldanma nete.
 
ikinci eller 1,6 ötv zammından sonra arttı ama bu kadar olmaz heralde yau
 
Fiyatlar tavan ama piyasa bitmiş durumda. Aracını istediği fiyata satabilen yok aracını satabilen yok istediği fiyata araç bulabilen yok
 
Geri
Üst