aynasına bakınca sanki bu iç o arabanın içi gibi durmuyo...iç resimdeki ayna köşeliyken diğer resimdeki aynalar yuvarlak kesimli...bu iç tasarım mevcut modelinki olabilir belki...yanılıyor muyum acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben c'mon un içine binmeden önce polo alacaktım hatta çok kararlıydım c'monun koltuğuna oturduktan sonra bütün fikrim değişti c'monun iç mekanı polo dan daha ferah ve geniş geldi. polo da güzel ve sağlam araba ancak benim tercihim c'mondan yana oldu
aynasına bakınca sanki bu iç o arabanın içi gibi durmuyo...iç resimdeki ayna köşeliyken diğer resimdeki aynalar yuvarlak kesimli...bu iç tasarım mevcut modelinki olabilir belki...yanılıyor muyum acaba?
aynen düşüncelerimi okumşsun :good:vw den bi yol olmaz artık kendini yavaş yavaş harap ediyo BMW Mercedes gibi olmaya çalışırken olmayacak arabalara olmayacak fiyatlar istiyo hem kalitesini düşürüyo hemde prestijini 1 önceki seri vw ler çok ama çok güzeldi zaman ilerledikçe vw nin modelleride rezalet olmaya başladı