opelde ençok üretilen kasa hangisi???

astra g kasadır sanırım 98 yılından buyana üretiliyor galiba 2012 ye kadar da uretılecekmıs

Yanlış anlaşılmasın G kasanın daha üretilecek olmasından ziyade halen üretilmeyen bir modelin daha çok atılmış olması bana göre en çok satılan model sayılır.üstelik söylemek istediğim yada dikkat çekmek istediğim nokta şudurki;1991 ile 1998 yılları arasındaki nüfus yoğunluğu ile şuanki yoğunluk kıyaslandığında opeli o kasaları çok başarılı olmuşlar.burdaki insanların belkide çoğu 1991-1995 yılları arasında çocuktu.umarım teşvihde hata yoktur.saygılar.

astra f en çok üretilen ama yaşına bakılırsa artık bizim kasaların çoğu ya kazadan yada başka arızalardan kullanılamaz hale geliyo doğal olarak.ülkemizde astra g sayısı çok fazla.

bence astra g ve vectra b encok olan herhalde en cok ben onları goruyorum

herkes kendi kullanıdğı kasanın çok satmış olabileceğini düünüyor:D:D:D

E klasik g kasa ! Astra dediğinizde akla ilk gelen kasa ! Yeni kasalar corsa yi andiriyor ve itici geliyor. Ben dahil bir çok insan g kasa tercih ediyor ! Hem spor duruyor hem de asil . Caanim arabam da g kasa !

E klasik g kasa ! Astra dediğinizde akla ilk gelen kasa ! Yeni kasalar corsa yi andiriyor ve itici geliyor. Ben dahil bir çok insan g kasa tercih ediyor ! Hem spor duruyor hem de asil . Caanim arabam da g kasa !

imza alanına adınızı soyadınızı yazın yoksa banlanırsınız :rolleyes:

Geri