2.2 dir büyük ihtimal o madenim ibom
satıp 1.6 sını almak çok daha karlı olucaktır...
satıp 1.6 sını almak çok daha karlı olucaktır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bir şey ögrenemedim bunca araştirmama ragmen .konuya açiklik getireyim ben öncelikle ben de 2500 cc şu an için yok 1600 cc g kasa var fakat komple motor isteyen bir 2500 cc var almayi düşündüğüm madem motor yapicam satiş yapicam daha ufak motor la hem vergiden hem yakittan tasaruf edip (astra bertone ) diyim ben binmek istemiştim teredütlerimi zaten yazdim ama hiç bir şey ögrenemedim
Teknik olarak da imkansız yasal olarakta.
Yasal olarak aracınızın ojinal motorunu %20 den fazla büyütememenize karşın hacmini düşürmeniz jkeisnlikle yasak. Yani hacim büyütsünüz ama küçültemezsiniz.
Yakıt tasarrufu diyorsanız zaten arasında %5-10 gibi yakıt farkı olucaktır. Vergi diyorsanız aracınızın kanunlar çerçevesinde uygunlugu varsa vergi indiriminden yararlanabilrisiniz. Ben 2500cc lik araca 3 yıldır 2000cc vergisi ödüyorum
uğraşıcağınıza aracı değiştirmek daha mantıklı..
o zaman senin araban kayhan % 20 den fazla oluyor bunu sen nasıl ayarladın o zaman corsa b ye c20 xe uyabilir yani öle deil mi ?? yaş fark ne oluyor peki bunda 4 veya 5 yaş sınır var mı bu konu daha geniş bilgi veririrsen memun olurum !!