Opelforum.Net / Plakalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mskirca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mskirca

VIP Üye
10-Balıkesir
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar,

@Cemil @Hasip hocam acaba opelforum.net yazılı plakalık mı yaptırsak :) insanlar isim soyisim vb gibi uygulamalar yapıyorlar. Forumun tanıtımı açısından çok faydalı olur bence, tamam sticker daha ucuz ama bu daha sade, resmi ve ilgi çekici olabilir. Ben bi sipariş verip 50tl ye bir çift yaptırıcam :) örneği sizinle paylaşırım inşallah..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemil
Arkadaşlar,

@Cemil @Hasip hocam acaba opelforum.net yazılı plakalık mı yaptırsak :) insanlar isim soyisim vb gibi uygulamalar yapıyorlar. Forumun tanıtımı açısından çok faydalı olur bence, tamam sticker daha ucuz ama bu daha sade, resmi ve ilgi çekici olabilir. Ben bi sipariş verip 40tl ye bir çift yaptırıcam :) örneği sizinle paylaşırım inşallah..
Benim plakalarım tampona kemik gibi yapışık vaziyette. Bana plakalıkla beraber 2 de tampon gerekebilir :)

• Beğen
Tepkiler: mskirca
Hocam çok güzel olur merakla beklemekteyim. Aslında bu işi yapan firmalardan birisiyle anlaşıp uygun fiyata temin yoluna gidilebilir. Bu işin tek sorunu aracı bakıma götürünce habersiz plakalıkları değiştirirlerse kavga çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: mskirca
Hocam siz bi yaptırın tamam derseniz yaptırdığınız firmayla site olarak anlaşma yapalım. Uygun fiyat verirlerse sipariş linkini sitemize ekleriz. Üyelerimiz bu şekilde sipariş ederek sahip olabilirler.

Hocam siz bi yaptırın tamam derseniz yaptırdığınız firmayla site olarak anlaşma yapalım. Uygun fiyat verirlerse sipariş linkini sitemize ekleriz. Üyelerimiz bu şekilde sipariş ederek sahip olabilirler.

Ben siparişi verdim. Sanırım yarın elimde olur. Fotoğrafları paylaşırım ve sonrasında konuşuruz :)

Arkadaşlar plakalık bugün yetişmemiş ne yazık ki pazartesi alıcam inşallah, ama bilgisayar görünümü aşağıdaki gibi :) bence gayet güzel :cool:

IMG-20180217-WA0000.webp

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Bence 10 numara görünüyor kaça yaptırmıştınız hocam. Şirketle irtibat kurup sitemize özel bir fiyatta anlaşmak lazım. Hatta anahtarlık vs gibi olaylarada girmek lazım :)

Bence 10 numara görünüyor kaça yaptırmıştınız hocam. Şirketle irtibat kurup anlaşmak lazım.

Bencede gayet güzel görünüyor. Gelsin hemen değiştiricem plakalıkları :cool: 50tl @Hasip hocam, ama forumdan sayı alırız ona göre pazarlık yapıp indirimli fiyat isteriz..

Aslındaki aklımdaki şu şekilde hocam. İlgili firma bu seri için bize özel bir fiyat açsın. Biz sitede alışveriş linkini direkt olarak ekleyelim üyelerimiz direkt sipariş geçebilir. Bu şekilde isteyen istediği zaman araçlarında kullanır gayet güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: tuleybihayat
Geri