Opelforum.Net / Plakalık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mskirca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslındaki aklımdaki şu şekilde hocam. İlgili firma bu seri için bize özel bir fiyat açsın. Biz sitede alışveriş linkini direkt olarak ekleyelim üyelerimiz direkt sipariş geçebilir. Bu şekilde isteyen istediği zaman araçlarında kullanır gayet güzel olur :)
Destekliyorum[emoji106]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet güzel..Bence Opel logosunun olduğu yerde Logomuz olsaymış daha güzel olurmuş :)

@mskirca Hocam nasıl oldu plakalık işi beğenmediniz mi ?

@mskirca Hocam nasıl oldu plakalık işi beğenmediniz mi ?

@Hasip hocam daha alamadım ki plakalığı.. Malum geçen hafta başımıza gelen olaylar falan, hala gidip alıcam..

Cumartesi günü gider alırım inşallah. Zaten Opel Gürses'e gidip orjinal anahtarı alıcam. Sağolsun Gürses 1 günde hallederiz dediği anahtar için beni tam 2 hafta bekletti :rolleyes:

Doğru diyorsunuz hocam, bizim yapabileceğimiz birşey varsa elimizden geleni yapalım hocam.

• Beğen
Tepkiler: mskirca
Nihayet plakalıģa kavuştuk 😊 fotolar aşağıda, otoparkta çekmek zorunda kaldım.. Yinede çok güzel ve şık oldu bence 😎

20180303_195610.webp
20180303_195710.webp
20180303_195532.webp

Kesinlikle çok iyi olmuş hocam. Satıcının linkini paylaşırsanız görüşmek istiyorum kendisiyle sitemize özel satış açtıralım.

• Beğen
Tepkiler: tuleybihayat
Güle güle kullanın, güzel olmuş. Önde de var mı? Oradan fotoğraf göremeyince sormak istedim. Bir de standart plakalara uyuyor değil mi?

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

20180304_192225.webp

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Kesinlikle çok iyi olmuş hocam. Satıcının linkini paylaşırsanız görüşmek istiyorum kendisiyle sitemize özel satış açtıralım.

Hasip hocam özel servislerin saçma sapan plakalıklarını takmaktansa forumun tanıtımını yapmak adına bunu kullanmak bence çok daha iyi. Hem gayet güzel durdu. Fakat ben kaliteyi beğenmedim. Bunu kuzenimin arkadaşı yaptı, 50tl para verince ben daha kaliteli bir şey bekliyordum açıkçası. Bir çok arabada daha kaliteli görünen plakalıklar var bunun onlarla alakasi yok 😊 benimki deneme yanılma oldu diyelim. Forumun reklami ve plakalik iyi kalite kötü benden söylemesi 😆

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Güle güle kullanın, güzel olmuş. Önde de var mı? Oradan fotoğraf göremeyince sormak istedim. Bir de standart plakalara uyuyor değil mi?

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler evet önde de var tabiki. Müsait zamanda foto yüklerim inşallah, evet standart tüm plakalara uyumludur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: goktasoktay
n11 üzerinden bir satıcıyla bugün görüştüm. Kendilerinde plakalık, anahtarlık, kupa, tişört vb birçok ürün var. İnş anlaşabiliriz sitemize özel ürünler çıkartmalarını isteyeceğim. Yarın bilgi verecekler.

Geri