5 Eki 2008 #11 S s3f!k Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Tem 2007 Mesajlar 608 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et toprakozz' Alıntı: evet speedstar vardı ama o klip zeynep in klibiydi. Genişletmek için tıkla ... bi gariplik olduğunu anlamıştım zaten çok iyi hatırlıyorum bi klipte vardı ama youtube google vs vs aramalarımda çıkmamıştı.
toprakozz' Alıntı: evet speedstar vardı ama o klip zeynep in klibiydi. Genişletmek için tıkla ... bi gariplik olduğunu anlamıştım zaten çok iyi hatırlıyorum bi klipte vardı ama youtube google vs vs aramalarımda çıkmamıştı.
7 Eki 2008 #12 EKTOPEL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eki 2006 Mesajlar 1,018 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Bakış Açısı (Vantage Point) adlı filmde H kasa ve G kasa Astra'nın İspanya sokaklarında kapışması var...
Bakış Açısı (Vantage Point) adlı filmde H kasa ve G kasa Astra'nın İspanya sokaklarında kapışması var...
7 Eki 2008 #13 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et özcan deniz'in filminde de calibra varmış gerçi izlemedim ama öyleymiş