Ynt: opeli mahkemeye verdim!
Hastalık yapmayan far ürettireceksin o zaman. Benim farlarda da var hafif lekeler. Ki zaten bu farları hella üretiyor yanlış bilmiyorsam. Hella nın diğer ürünlerinde bu durum yok. Xenon veya led lere has bir durum değil bu.
DERSİMLİ link' Alıntı:Arkadaşlar AFL farımda ledlerin olduğu bölümdeki lekelenmeler ile ilgili başvurduğum opel türkiyeden olumsuz yanıt aldım ve ayrıca hiç hoş olmayan bir tutum ile karşılaştım. benim bildiğim bir kaç arkadaşın farları garanti kapsamında değişmişti bunları mahkemede delil olarak sunacağım fakat içinizden başka bu işlemi yaptırmış olan arkadaşlar var ise yardımcı olmanızı bekliyorum bu davayı tüm arkadaşlar adına açtım, bana dendiği gibi kardeşim bu farların hastalığı yenisini taksan yine aynısını yapacak diyerek içinden sıyrılabilinecek kadar kolay olmadığını anlatacağım birilerine. 68lookk
Hastalık yapmayan far ürettireceksin o zaman. Benim farlarda da var hafif lekeler. Ki zaten bu farları hella üretiyor yanlış bilmiyorsam. Hella nın diğer ürünlerinde bu durum yok. Xenon veya led lere has bir durum değil bu.