Opeli Satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende herkesi tebrik ediyorum:):):)
neyi uzattım onuda anlamadım fikrimi yazdım arkadaş saçma sapan diye yanıt vermiş yazmayalımmı kendi düşüncemizi.

tamam sen haklısın ben saçmalıyorum forum rahatsızlığımdan dolayı arkadaşlardan özür diliyorum...

yaz tabi düşünceni ama senin yorumun saçma denince bunu hakaret algılayıp karşıyı tahrik etme boş yere. benim yorumumu da beğenmezsen şu nedenden dolayı saçmalamışsın dersin olur biter. ben sana saçma dedim ama gerekçe belirttim. sen gerekçeyi bırakıp geyiğe vurdun işi. forum burası. net doğru bilgi yazılsaydı 3 mesajla konu kapanırdı zaten. neyse oruç oruç anca bu kadar yazılıyo. opelden inipte hyundai'ye de binilmez :)

yaz tabi düşünceni ama senin yorumun saçma denince bunu hakaret algılayıp karşıyı tahrik etme boş yere. benim yorumumu da beğenmezsen şu nedenden dolayı saçmalamışsın dersin olur biter. ben sana saçma dedim ama gerekçe belirttim. sen gerekçeyi bırakıp geyiğe vurdun işi. forum burası. net doğru bilgi yazılsaydı 3 mesajla konu kapanırdı zaten. neyse oruç oruç anca bu kadar yazılıyo. opelden inipte hyundai'ye de binilmez :)

saçmalama kardeşim ne diyorsun sen hyundai ne demek biliyormusun heaayyyttt :D:D

saka saka ben mennunum arabamdan sağolsun opel geri kalan beni bağlamaz ben fikrimi yazdım burda saydığım tüm arabalarada bindim kullandım ve fikrimi yazdım şahsen a3 lede her durumda dalga geçtim 1.4 opelimle o yüzden gözümde sıfır ama dedim kendi fikrim beni bağlar.
herkesin düşünceside yoluda açık olsun...

Kesin balcoon' un orda bi camiye gidilir :S

Ortalık epey gerilmiş...Tercih meselesi diyelim..Elbette birbirlerine göre iyi yada kötü yanları vardır...Sonuçta bu arabalar milyonlarca ve dünyanın tüm ülkelerinde satılıyorsa küçük görülecek yada alınmaz denilecek arabalarda değildir...

opel, honda ile hiçbir zaman boy ölçüşemez...... aracımdan memnumum ama satarsam honda civic alırım....

tip olarak honda civic kesinlikle almam. ama problem yaşamak istemiyorum hiç, böyle bir ihtimal kafamda bile olmasın diyosan düşünmeden honda derim. garanti zaten olayı bitiriyor. ama tip olarak opel

Konu hortlamış

yalan söylemeyeyim bende opeli sattım tercihlerimde şu an honda da var;)

harbiden hortlamışş:D:D

Geri