Opeli Satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öccCCccCCCccCüÜÛûûÜ :)

hort:D

satarsam bende honda dusunuyorum ne yalan söyluyorum

Ortalık epey gerilmiş...Tercih meselesi diyelim..Elbette birbirlerine göre iyi yada kötü yanları vardır...Sonuçta bu arabalar milyonlarca ve dünyanın tüm ülkelerinde satılıyorsa küçük görülecek yada alınmaz denilecek arabalarda değildir...

bu konuya en uygun yorum :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Ben Türkiye'nin tofaşından, Almanya'nın tofaşına geçiş yaptığım için daha hangisi iyi kötü ayırt edemiyoruz. ama ikinci elde arkadaşın tespitleri çok yerinde.

ya honda delı duruyorda cok dandırık geliyo sacı bana :D malzeme kalıtesı olarak ıcınede gecen bı abınınkıne oturdum akvaryum gıbı hakıkaten camlar cok buyuk ve ıcı cok genıs:D

hortlatayım konuyu ama adilce...

2005 model new astra 1.6 enjoy aracımı satıp 0 2009 civic 1.6 dream aldım
opeli 8 ay sürdüm civiği alalıda 6 ay oldu

opelin yol bilgisayarını arıyorum ama geri kalan herşey servis te dahil civic arkadaş.
civiğin ön kaputu çok zayıf falan filan diyen arkaraşlarda kaç kere binmişler merak ediyorum.
kronik şanzıman sorunu (F) hatasını bile kullanıcı hatası olmadığını bile bile araç sahibine yükleyen bi yetkili servis mi yoksa harbiden adam yerine konulduğun bi servis mi bunun için bile honda.
içine bindiğinde kendini uzay mekiğinde sandığın ve elinde ki herşeyi koymak için bi yer bulduğun bi araç honda. kola koyma yerimizi bile yapmamışlar. ama inanın japon mühendisler bizleri daha çok düşünmüş. ama dış görünüşü opelin daha güzel :m
civiğe nolur bi binin bi 100 km yol yapın bu kıyasta bana hak vereceksiniz. bu şahsi düşüncem hatam varsa affola. herkese ii geceler. bu arada bu siteye uzun zamandır uğrayamadım. eski dostlarıma tekrar merhabalar ve herkese ii geceler...

Geri