>>>> Opelim^ ASTRA^m :) 2000 Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan-g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevindim, :) tekrar hayırlı uğurlu olsun.
bu arada yolbilgisayarı ekranı ile ilgili konuda bir gelişme yok mu henüz?

çok sağol.ya önceden yazan arkadaşlar vazgeçti galiba ben yinede bi güncel çekiym artık kaç kşiysek arar konuşurum fiyatı.yaptırabilirsek yaptıralım artık.

masallah ter temiz allah kaza bela vermesin..:)

sağol dostum.Allah razı olsun daha iyisi senin olsun...

çok sağol.ya önceden yazan arkadaşlar vazgeçti galiba ben yinede bi güncel çekiym artık kaç kşiysek arar konuşurum fiyatı.yaptırabilirsek yaptıralım artık.

sağol dostum.Allah razı olsun daha iyisi senin olsun...
cangız abıyle veya ethem bozkurtla ırtıbata gecın belkı onlar tamır yapabılır yardımcı olurlar ;)

serkan arabada bazı degışıklıkler yapman gerıkıyor
astra g enjoy ön far ve arka stop yada angel ve sonar stop
kapı cıtası ve kollar boyatman lazım
irmsher panjur ılk etap araban cok şekıl durucak :)
ethem abıye ulaş ozaman yardımcı olur

serkan arabada bazı degışıklıkler yapman gerıkıyor
astra g enjoy ön far ve arka stop yada angel ve sonar stop
kapı cıtası ve kollar boyatman lazım
irmsher panjur ılk etap araban cok şekıl durucak :)
ethem abıye ulaş ozaman yardımcı olur

burakcım dediklerine sonuna kadar katılmaktayım ve senin arabayı biliyorum mükemmel duruyor.velhasıl ben bu arabayı almadan önce bir bmw sahibi olmak adına yola çıktım...

işler benim düşündüğüm gibi olmadı,evdeki hesap her zamanki gibi çarşıya uymadı ve istediğim bmw ye param yetmedi.

hayalimden vazgeçmedim,sadece erteledim.bu arabaya yaptıracağım yegane olayı bana sorun yaratmamamsı ve maddi yönden üzmemesi adına teleflex gfi taktırmak oldu.

üç efsane harf halen içimde durmakta.bu arabayıda çok tutulan 2. elde alınıp satılan taş çatlasın 1 lira altına verdiğimde satacağıma inandığım için aldım...

gerçekten bmw hevesim körelirse ki zannetmiyorum bu dediklerini hatta çok daha fazlasını yaptırırım ama arabanın bu görünen haline zaruri bir hal olmadığı sürece eklemeyi düşünmüyorum.

düşüncelerin ve yardımların için yeniden teşekkürü borç bilirim kardeşim sana.lamborghini de alsam bmw de alsam burdayım ama artık :D

Geri