opelim geç çalışıyor

yalcingencfb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende 2004 vectra C var sabahları özelliklede hava biraz soğukken geç çalışıyor 4-5 kez marşa basıyorun bunun nedeni ne olabilir bilen varmı şimdiden teşekkürler

bunun sebebi aküden olabilir,marş motorundan olabilir,yakıt tankının içinde bulunan benzin pompasından olabilir(bende böyle olmuştu tamiride mümkün değil yenisiyle halloluyor,serviste pompanın basıncına bakıyorlar),bujilerden veya kablolarından olabilir,aldığın benzinden bile olabilir,

teşekkürler kardeşim saol bugün servise götürcem bakalım nolcak

arkadaşlar bende 2004 vectra C var sabahları özelliklede hava biraz soğukken geç çalışıyor 4-5 kez marşa basıyorun bunun nedeni ne olabilir bilen varmı şimdiden teşekkürler

Selam bendede 93 vectra a kasa var arkadaşım aynı sorun bendede zaman zaman oluyordu benzin filtreni bi kontrol ettir dolmuş tıkanmış olabilir inan ilk çalışmada çok önemli bujileride kontrol ettir ondan sonra marş motoruna baktır!!!

evet lpg var ama lpg ye baktırdım bi sorun gözükmüyo dün servise bıraktım arabayı henüz bi sonuç çıkmadı umarım bugün bakarlar

arkadaşlr problem lpg den kaynaklanıyormuş araba şu an benzinde ve düzeldi artık 500 km benzinle kullandıktan sonra lpg'ye format atılacak ve böyle düzeleceğini sölediler umarım düzelir

lpg

arkadaşım bendede 98 astra f var benzinde hiç bir sorun yoktu lpg taktırdığım ertesi gün 5-6 marşla çalışıyordu baktım olmadı 15-20 gün bindikten sonra ustam sistemi komple lovatoya çevirdi yeni bir sistemmiş maşallah en soğuk günlerde bile tek marşla çalışıyor arabam lpg yi yeni taktırdıysan lpg ustanla görüşmeni tavsiye ederim.

lpg takılalı 2 yıl olmuş yaa bendeki sorunda lpg den kaynaklıyo işte 500 km benzinle kullandıktan sonra lpg ye format atılacak o zaman düzelir dediler inş. düzelir düzelmezse bende belki sistemi değiştirrim

yalcın usta bendede vecta c var 2004 atiker sıralı gaz taktırdım ve hiç sorun yasamadım zaten ilk çalışmada benzinde calışıyor ısınınca otomatik gaza geçiyor.hemen alıyor soguk sıcak fark etmıyor....aman nazar deymesin

Geri