opelim geç çalışıyor

arkadaşlr problem lpg den kaynaklanıyormuş araba şu an benzinde ve düzeldi artık 500 km benzinle kullandıktan sonra lpg'ye format atılacak ve böyle düzeleceğini sölediler umarım düzelir
pardon ama size söylenen şey pek mantıklı gelmedi bana sorun varsa vardır benzinde 500 km kullanman gerektiği saçma eğer bunun mantıklı açıklaması size yapıldıysa buraya yazarsanız sevinirim arkadaşlarda bilgilenmiş olur.

forumda soruna cevap bulabılceksin

icon4.gif
Lpg sabahlari çalişmamaya son.....?
Arkadaşlar aracıma lpg taktırdım bir süre aracım sabahları çalışmama problemi yaptı 6 tane servise gittim sorunu bulamadı.En sonun da araştırmalarım sonucu problemi çözdüm aracın benzini yarım deponun altına düşünce zamanla rejineleşiyor ve sabahları ilk benzinle çalışırken araç benzin tukalımsı oldugundan pompa geri atıyor kontagı zorladıkç 5 kez alıyor ama gaza karısınca patlama yapıyor.

Kısaca çözümü aracın benzinini çeyrek depo altına düşürmüyecez 70 liralık gaz aldıgımızda 15 20 liralık benzin alıcazki problem yaşamıyalım artık tecrübeli oldum .

opel 12 woswagen 12 hyundai 22 litrenin altına düşünce problem zamanla başlıyor.

evet gercekten bende bunu dymuştum basıma ve duydugumdan berı hıc ceyregın altına dusurmedım...allaha sukur boyle bır sorunlada hıc karsılasmadım...bir sey soracagımbende vectra c var 2004 bende lpg kulanıyorum.ne yakıyorsunuz..... kilometre de ve bendekı depo 40lt alıyor ve 400-350 km gidiyor...siz ne gidiyorsunuz

merhaba şuan istanbul içinde ortala 160 170 ykr 350 km arası yakıyor ama ben aracı fazla kullanmıyorum istanbulda 1580 e düştü hesaplamadım

Geri