Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugra GT:çok teşekkür ederim.inşallah sizinde bulacağınız en kötü araba böyle olur.bu km de bu arabayı bulmak gerçekten çok zordu.2,5 aya yakındır araştırıyorum sonunda istediğim oldu çok şükür.bu arabaya sahip olduğuma hala inanamıyorumarabanın sahibi tanıdık genç bir bayan.bana verirken iyi bakacağına söz veriyor musun dedi.birkaç sene sonra arabayı sana getirip göstericem inşallah diye söz verdim..
toprakozz:çok teşekkür ederim.dediğin gibi geç oldu ama tam oldu.ben benzinli arabadan başkasına binmem artık.en son bir megane'a bindim dizeldi,memnundum ama benzinliden sonra binince aradım benzinliyi.önceki arabamda otomatikti,2.elde seçme şansımız olmuyor maalesef.buda otomatik denk geldi,iyikide öyle oldu.çok yakmıyor ben memnunum.bu arabaya değer.
alper_06:teşekkür ederim.dediğin gibi çok yakışıyor krem iç döşeme
aykal:çok teşekkür ederim aykalcım.dediğin gibi sunroof ve xenon bu arabayı bambaşka yapar ama maalesef 100.yıl özel donanımda xenon ve sunroof yok.olmayıversinböyle temizini buldum ya çok şükür valla
araba berbat ya.bayandan alınmış. xenon yok sunroof yok. rengi kötü. içi beyaz çabuk kirlenir. 2000 motor bide otmatik çok yakar. . arabayı bana sat bu dertlerden kurtul kendimi senin için feda ediyorum
öncelikle gözünaydın burakçım,aradın taradın çok güzel bir araba buldun inan istanbuldaki ilanlarda böyle diri temiz araç yok kazasız belasız güle güle bin