Çok ani olmuş evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ani olmuş evet
yeliz abla bende ilk oyunu beş sıfır aldım ikinci partide bizde gidiyoz abanta diye bıraktık reallaz61(murat abi) çok kötü yendim onu ya hemde kendi evinde inşallah istanbulda oynarız sizinleEvet o sticker dağıtan bendim Avatarımın (oğlum EREN) peşinden koşmaktan bende pek fırsat bulamadım kimseyle tanışmak için. Ama Bora (Shadow) ile tavla oynama fırsatı buludm. 3 el oynadık 4-0 öndeyken Abanta gidiyoz diye bırakmak zorunda kaldık. Sonuç belliydi zaten ama
Keşke senlede oynasaydık bilen biriyle oynamak daha zevkli olurdu sanırım
Evet o sticker dağıtan bendim Avatarımın (oğlum EREN) peşinden koşmaktan bende pek fırsat bulamadım kimseyle tanışmak için. Ama Bora (Shadow) ile tavla oynama fırsatı buludm. 3 el oynadık 4-0 öndeyken Abanta gidiyoz diye bırakmak zorunda kaldık. Sonuç belliydi zaten ama
Keşke senlede oynasaydık bilen biriyle oynamak daha zevkli olurdu sanırım
O zaman ben okuldan kaçıcam abi yeterki siz gelin ders dediğimiz nedir ki çalışılır telafi edilir itina ile1 hafta ileriye alırsanız ben hiç gelemem Emre ciğim.
O tarihlerde İstanbul Park ta olacağım.