Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuz abi süpersin :] tarih biraz sakıncalı bigi ama umarım yetişebilirm :( aslında ileriye alsak bir hafta daha mı çok katılım olur :D

1 hafta ileriye alırsanız ben hiç gelemem Emre ciğim.
O tarihlerde İstanbul Park ta olacağım.

Evet o sticker dağıtan bendim :) Avatarımın (oğlum EREN) peşinden koşmaktan bende pek fırsat bulamadım kimseyle tanışmak için. Ama Bora (Shadow) ile tavla oynama fırsatı buludm. 3 el oynadık 4-0 öndeyken Abanta gidiyoz diye bırakmak zorunda kaldık. Sonuç belliydi zaten ama :kop: :kop: :kop: :kop:
Keşke senlede oynasaydık bilen biriyle oynamak daha zevkli olurdu sanırım :kop: :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: yeliz abla bende ilk oyunu beş sıfır aldım ikinci partide bizde gidiyoz abanta diye bıraktık reallaz61(murat abi) çok kötü yendim onu ya hemde kendi evinde :) :) inşallah istanbulda oynarız sizinle

Evet o sticker dağıtan bendim :) Avatarımın (oğlum EREN) peşinden koşmaktan bende pek fırsat bulamadım kimseyle tanışmak için. Ama Bora (Shadow) ile tavla oynama fırsatı buludm. 3 el oynadık 4-0 öndeyken Abanta gidiyoz diye bırakmak zorunda kaldık. Sonuç belliydi zaten ama :kop: :kop: :kop: :kop:
Keşke senlede oynasaydık bilen biriyle oynamak daha zevkli olurdu sanırım :kop: :kop: :kop: :kop:

Yeliz hani aramızda kalıcaktı kimseye solemicektik :)

Ne gereği var beni madara etmenin :)

Arkadaşlar tamamen centilmenlik yaptığım için tabiki o sonuç ole oldu.. Yoksa siz inandınız mı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri