Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya beyler bir deginde güzel olsun fazla da uzak olmasın ki gelelim karadeniz buradan 1250 kilometre bursadan kalk astra gazla oraya 12 14 saat arası yol sonra adamda hal mal kalmaz ya zaten sabahtan akşama kadar kullanıyorum ona göre daha iyi bir yer bulun yani deil mi ?

ya beyler bir deginde güzel olsun fazla da uzak olmasın ki gelelim karadeniz buradan 1250 kilometre bursadan kalk astra gazla oraya 12 14 saat arası yol sonra adamda hal mal kalmaz ya zaten sabahtan akşama kadar kullanıyorum ona göre daha iyi bir yer bulun yani deil mi ?
burada kalırsın geldiğinde

serkancı bakalım yönteciler hangi şehri derlerse yapalım kalırız artık gülü seven dikenine katlanır canım ;)

araçla nie geliyon ki :) atla uçağa 1,5 saat :D

kadircim iyi diyorsun da maksat opeller bir arada olsun yani ama ucak da fena fikir deil hani ama geneden düşünmek lazım yani orayı deil mi ama istanbul olsa mesala alta vapura 1,15 dakika sonra istanbul hangisi daha mantılı deil mi tabi yönetciler daha iyiy bilir yani deil mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri