- Konuyu Başlatan
- #1,501
Zaten bana sorsanız bizim evde toplanalım diyecem de...
Mönüde ne olacak?
İçki sınırsız olur o kesinde..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bana sorsanız bizim evde toplanalım diyecem de...
tamam abi erman abi size gelelim abiİçki sınırsız olur o kesinde..
evett iştee böllee çoğunluk tranzondan yana yazın hemde ekmek bol olursüper olurr hem aet den bizim orda çoook varakçaabat köftesi yerr sümela manastırını gezer akşamda uzungölde bi balık yer kemençe üzerine horonu teperrr ohhh daha ne diyim süperr olurryavuz abii hadi yaa
bakın trabzon en iyi ama isterseniz aksaraydada bulusabiliriz hani trabzonda sümela varrrr ekmek varrr uzun göl varr ekmekde var sonra ekmek gene var
yeşil cin yaparız
cin derken absinthe demek istiyorum %85 alkol oranı ama yasak işte burda % 67 oranında olanı var...Cin Yapmayalim Sonra Ruhlar Bizi Kovalar
naaptın serhanım çoklu yerde hepberaber içersek onu haimiz harapcin derken absinthe demek istiyorum %85 alkol oranı ama yasak işte burda % 67 oranında olanı var...
abi onu zaten şekerli mekerli götürecen çakmakla ısıtacan zaten veriolar bilirsin şekeri mekeri olmadı bide apranax içtin mi (baş ağrısı ilacı bu arada) abowwwwww o deil olmadı kavun bulsam bi ahhhhnaaptın serhanım çoklu yerde hepberaber içersek onu haimiz harap
onla ilgili videoları biliosundur bide bende war bi şişe 75 lik geçen sen arkadaşlar interraila gidice getirmişlerdi henüz denemedim olmadı orda içeriz