Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakın trabzon en iyi ama isterseniz aksaraydada bulusabiliriz :D:D:D:D hani trabzonda sümela varrrr ekmek varrr uzun göl varr ekmekde var sonra ekmek gene var :D:D:D:D

evett iştee böllee çoğunluk tranzondan yana yazın hemde ekmek bol olur:Dsüper olurr hem aet den bizim orda çoook var:Dakçaabat köftesi yerr sümela manastırını gezer akşamda uzungölde bi balık yer kemençe üzerine horonu teperrr ohhh daha ne diyim süperr olurr:Dyavuz abii hadi yaa

ha bende onu diyeyrum:Dişalla orda olacak serkan.haydi bastıralım:D

bakın trabzon en iyi ama isterseniz aksaraydada bulusabiliriz :D:D:D:D hani trabzonda sümela varrrr ekmek varrr uzun göl varr ekmekde var sonra ekmek gene var :D:D:D:D

yaşasın eve giderken ekmeğin ucunu koparan opelciler:D

yeşil cin yaparız :):)

ekmek diyorum serhannn sus ne ciniiii:Dnazdarovya:D

beyler en iyisi istanbul ve bursa bence tabi her zaman ki gibi yönetim karar versin ya da oylama yaplısın !!!

cin derken absinthe demek istiyorum %85 alkol oranı ama yasak işte burda % 67 oranında olanı var...:D :D :D
naaptın serhanım çoklu yerde hepberaber içersek onu haimiz harap :D:D:D
onla ilgili videoları biliosundur :rolleyes::rolleyes:bide bende war bi şişe 75 lik geçen sen arkadaşlar interraila gidice getirmişlerdi henüz denemedim olmadı orda içeriz :D:D:D

naaptın serhanım çoklu yerde hepberaber içersek onu haimiz harap :D:D:D
onla ilgili videoları biliosundur :rolleyes::rolleyes:bide bende war bi şişe 75 lik geçen sen arkadaşlar interraila gidice getirmişlerdi henüz denemedim olmadı orda içeriz :D:D:D
abi onu zaten şekerli mekerli götürecen çakmakla ısıtacan :D zaten veriolar bilirsin şekeri mekeri olmadı bide apranax içtin mi (baş ağrısı ilacı bu arada):D abowwwwww o deil olmadı kavun bulsam bi ahhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri