Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper bi organizasyon çok eğleneceğiz katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum hiçbir sorunla karşılaşmadan gidip geliriz inş

Eminmisiniz Arkadaşlar ?

Ya arkadaşlar öncelikle özür dileyerek başlayayım, ben Düzcede yaşıyorum ama iş yoğunluğundan şimdi gördüm. Bolu'da buluşma hedeflenmiş ama ban burda yaşadığım için hatırlatayım dedim şuan 04/11/2006 saat: 14:53 ve kaynaşlıda harika bir kar yağışı var. Demek istediğim burası böyleyse Bolu bunun en az 3 katıdır, helede Abant, Gölcük. Ben kesinlikle sizlerle tanışmak iiçin gelmek istiyorum ama sormadan edemiycem. Hala kararlımısınız.
Eğer kesin olarak gelecekseniz bi cevap bekliyorum.

valla bende korkmaya başladım... cenan senden zincirleri kesin alayım ben...

benim için hiç fark yapmaz her koşulda gelirim ismail in yeri ile görüşüp daha detaylı bilgi alabiliriz aslında bolu daki hava durumu hakkında ama yola çıkacak arkadaşlar araçlarda takoz çekme halatı zincir reflektör bulundursunlar kesinlikle hiçbişey olmasa polis le papaz olmamak adına ben daha kasım ayında bu kadar çok kar yağıp yolları kapatacağını hiç zannetmiyorum tabi şom ağzımıda açmayayım olur olur ama hava şartları ne olursa olsun sizinle birlikteyim

5 kasım pazar bolu dagı organizasyonu hava sartları nın olumsuz olmasından dolayı 19 kasım pazar gunune ertelenmiştir.
Tum opelim.net uyelerine duyrulur

ZGE38' Alıntı:
5 kasım pazar bolu dagı organizasyonu hava sartları nın olumsuz olmasından dolayı 19 kasım pazar gunune ertelenmiştir.
Tum opelim.net uyelerine duyrulur
valla çok iyi oldu bartında havaları görmeniz lazım yarın kesin 1metre olur kar..şimdiden baya oldu...

valla çok iyi oldu gelemiycem diye üzülmüştüm o hafta yağmaz inşallah

en önemlisi ayın 19 unda inşallah daha çok arkadaşımız gelirrr

hadi opelim 19 una ayarlayın kendinizii

şansa bak ya o kadar hazırladımıştım ya kendimi şu kar yağışı 2 gün daha bekleyemedimi yaa:cry: :cry: :cry: :cry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :( :( :( :rulet: :rulet: :rulet: :rulet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri