Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur ne abartması.. Kuzuyu çevirirken zeytinyağının içine tuz ve kekik atıp o solüsyonu fırçayla yüzüne sürmek lazımmış.. Hem daha ii kızarmasınada yardım ediomuş :)

Bu kadar heveslendiyseniz aranızda toplanıp gidin arkadaşlar ancak bu organizasyon ve sorumluluk opelim.net' e ait değildir. Etler falan boğazınızda kalırsa karışmayız ona göre...

TheOne' Alıntı:
Bu kadar heveslendiyseniz aranızda toplanıp gidin arkadaşlar ancak bu organizasyon ve sorumluluk opelim.net' e ait değildir. Etler falan boğazınızda kalırsa karışmayız ona göre...

başkan kızdı :o yok başkanım yok yemiyoruz et filan..

yok sayın başkanım yok et mett
bahara tüm adminleri bekliyoruzz ama ayarlayalım herkeş gelsin

elazığlılarıda ben buluşturacam aha da görün buluşup toplanıp bizde harput a çıkarız bi kebap yeriz halit ustanın yerinde nabalım maksat organizasyon olsun ......

TheOne' Alıntı:

Kardeşim sensiz yediğim her lokma zaten boğazıma dizilir..

Ama buna kuzunun o odun közünün vehameti ile kendisini bırakmış yok mu beni bir baş soğanla yiyecek delikanlı die bana bakan sırt etleri hariç :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri