Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceren' Alıntı:
arabası olmayanlar için zor olcak tam olarak nerde buluşulcak bilmiyorum ama şirketler bolu tünelini kullanıyo artık bizim şirkette dahil indirmiyolar bolu da :confused: :confused: :confused:

buluşma yeri organizasyona yakın bi tarihte yazılır araba sorun degil bi arkaşımızın aracında gidilebilir tünelle nedemek istedigini anlayamadım soory

bnde gelebilirim eskişehirden katıllım olursa we beni yanına alırsa :)

otobüsle gelmeyi düşündüm araba olmadığı için ve otobüsler bolu tüneli açıldığından dolayı tünelden geçiyo ve indirmiyo en azından bizim şirket öle :confused:

skyeye' Alıntı:
Arkadaşlar Bolu-Gölcük diye bahsettiğimiz yer Bolu'dan yaklaşık 20 dk. uzaklıkta bir piknik alanı.Giriş ücreti araç başı 5 YTL gibi bir rakam. Geçtiğimiz sene arkadaşlarla gitmiştik ve çok keyif almıştık.Yol üzerinde zaten bi Migros var, alış verişi oradan yapabiliriz, bi de mangal lazım tabi...Akşam üstüne doğru hava serinlediği için arabada kıyafet namına extra bişeyler bulundurmak şart...Geçen sene çektiğimiz fotolardan birkaçını ekliyorum...

şirketmi ne şirketi buraya otobüs gitmezki zaten ailesiyle gelenler olacak boş araçlar olur biner gelirsiniz

To_death_corsa' Alıntı:
1-dragon+2
2-aga78
3-zeytinci
4-bahadır
5-LND+1
6-06ell69
7-harun_hu001
8-yusuf
9-opelcalibra_1
10-skyeye
11-Mehmet Gazihan
12-yapiressami
13-PHaRUcK
14-To_death_corsa +1
15-Eray-FB

16-Csoft nickli (Cumhur ve eşi)

- Başkanım kesinleştiğinde ayrıntılı olarak buluşma yeri, gezide izlenecek program, tarih v.b gibi sonuçları açıklamanızı Dört gözle bekliyoruz...

- Gezi 1 günlük mü olacak konaklama yapacakmıyız ?

- Güzergahım :

Savaştepe - Balıkesir - Susurluk - Yahyaköy - Bozahlat - Suluklu - Ertuğrul - Beşevler - Bursa - Orhangazi - Topcular - Karamürsel - Halıdere - Gölcük - İzmit Doğu - Sapanca - Adapazarı - Akyazı - Hendek - Düzce - Kaynaşlı - Kasaplar - Çivril - Bolu

- Bu güzergah üzerinde katılmak isteyen arkadaş varsa, 2 kişilk boş yer var İzmir yada civarından den gelmek isteyen varsa beklerim...

csoft' Alıntı:
16-Csoft nickli (Cumhur ve eşi)

- Başkanım kesinleştiğinde ayrıntılı olarak buluşma yeri, gezide izlenecek program, tarih v.b gibi sonuçları açıklamanızı Dört gözle bekliyoruz...

- Gezi 1 günlük mü olacak konaklama yapacakmıyız ?

- Güzergahım :

Savaştepe - Balıkesir - Susurluk - Yahyaköy - Bozahlat - Suluklu - Ertuğrul - Beşevler - Bursa - Orhangazi - Topcular - Karamürsel - Halıdere - Gölcük - İzmit Doğu - Sapanca - Adapazarı - Akyazı - Hendek - Düzce - Kaynaşlı - Kasaplar - Çivril - Bolu

- Bu güzergah üzerinde katılmak isteyen arkadaş varsa, 2 kişilk boş yer var İzmir yada civarından den gelmek isteyen varsa beklerim...

tarih netleşirse, bursa dan katılmak üzere 2 kişi (ben ve nişanlım) size eşlik edebiliriz aslında, ama tarih önemli tabiki

valla mayısta antalya yolculuğu var eğer tarih uyarsa
arifba+1

uygundur...

pzeronero' Alıntı:
tarih netleşirse, bursa dan katılmak üzere 2 kişi (ben ve nişanlım) size eşlik edebiliriz aslında, ama tarih önemli tabiki

Tamam dostum tarih netleştiğinde tekrar görüşelim iki kişilik yer rezervasyonunu aldım :)

alpervectra-B' Alıntı:
çok uzak be başkanım o tarihe unutulur gider bence.biraz daha önce yapalım mayısta gene yaparız.nisan iyidir bence.:)

Kınıyorum seni Alper... YILIN ORGANİZASYONU demişiz nasıl unutulur o tarihe kadar... Ayrıca senede iki kere hemde 1 ay arayla YILIN ORGANİZASYONU olmaz dimi... :hıh:

Sen unutursan hatırlatırım ben sana merak etme... Ayrıca bu kadar önceden duyurmamızın nedeni de herkesin işini ayarlayabilmesi için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri