Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, Nisan geldi , mayısa kaldı 1 ay, artık organizasyonun kesin tarihi belirlense de, biz de programımızı ona göre yapsak.Artık bahar geldi dügünler, toplantılar artıyor.Bizde bu organizasyonun kesin tarihini bilirsek ona göre plan yapabiliriz diye düsünüyorum ama?

Arkadaşlar, Nisan geldi , mayısa kaldı 1 ay, artık organizasyonun kesin tarihi belirlense de, biz de programımızı ona göre yapsak.Artık bahar geldi dügünler, toplantılar artıyor.Bizde bu organizasyonun kesin tarihini bilirsek ona göre plan yapabiliriz diye düsünüyorum ama?
evet artık belirlense iyi olmazmı

KesinLikLe hakLısın abi ;)

FinaLLErde war tam o zamana denk geLio ona göre kasıcaz kendimizi bi pLan prog.yapıcaz ;)

inşallah mayıs ortasında olur daa sınavsız dertsiz felan gelirim ama corsamsız malesef

Katılıyorum....

Düğünler..... evet başkanım bir tarih koysak şu buluşmaya artık uygun olmaz mı ?

Arkadaşlar şimdi koyacağımız tarih yine erken olur. Daha önce de söylediğim gibi 19-20 veya 26-27 mayıs olarak planlıyoruz. Kesin tarihe mayıs başında karar veririz. Herkes için daha net olur.

Teşşekürler başkan....

Arkadaşlar şimdi koyacağımız tarih yine erken olur. Daha önce de söylediğim gibi 19-20 veya 26-27 mayıs olarak planlıyoruz. Kesin tarihe mayıs başında karar veririz. Herkes için daha net olur.

Bu aralık bile yeterli başkanım teşekkürler ilgine...

Bende gelebilirim tarih bi kesinlessin ins bi pürüz cikmaz benimde sizinle ilk aktivitem olmus olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri