levent hadi yapma böyle gel bazı şeyleri yüz yüze daha rahat çözersin zatenheves meves hak getire ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
levent hadi yapma böyle gel bazı şeyleri yüz yüze daha rahat çözersin zatenheves meves hak getire ...
levent hadi yapma böyle gel bazı şeyleri yüz yüze daha rahat çözersin zaten
evet artık belirlense iyi olmazmıArkadaşlar, Nisan geldi , mayısa kaldı 1 ay, artık organizasyonun kesin tarihi belirlense de, biz de programımızı ona göre yapsak.Artık bahar geldi dügünler, toplantılar artıyor.Bizde bu organizasyonun kesin tarihini bilirsek ona göre plan yapabiliriz diye düsünüyorum ama?
Arkadaşlar, Nisan geldi , mayısa kaldı 1 ay, artık organizasyonun kesin tarihi belirlense de, biz de programımızı ona göre yapsak.Artık bahar geldi dügünler, toplantılar artıyor.Bizde bu organizasyonun kesin tarihini bilirsek ona göre plan yapabiliriz diye düsünüyorum ama?
Arkadaşlar, Nisan geldi , mayısa kaldı 1 ay, artık organizasyonun kesin tarihi belirlense de, biz de programımızı ona göre yapsak.Artık bahar geldi dügünler, toplantılar artıyor.Bizde bu organizasyonun kesin tarihini bilirsek ona göre plan yapabiliriz diye düsünüyorum ama?
Arkadaşlar şimdi koyacağımız tarih yine erken olur. Daha önce de söylediğim gibi 19-20 veya 26-27 mayıs olarak planlıyoruz. Kesin tarihe mayıs başında karar veririz. Herkes için daha net olur.