Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Bolu-Gölcük diye bahsettiğimiz yer Bolu'dan yaklaşık 20 dk. uzaklıkta bir piknik alanı.Giriş ücreti araç başı 5 YTL gibi bir rakam. Geçtiğimiz sene arkadaşlarla gitmiştik ve çok keyif almıştık.Yol üzerinde zaten bi Migros var, alış verişi oradan yapabiliriz, bi de mangal lazım tabi...Akşam üstüne doğru hava serinlediği için arabada kıyafet namına extra bişeyler bulundurmak şart...Geçen sene çektiğimiz fotolardan birkaçını ekliyorum...

superflow :)
evet arkadaşlar.kişilere uygun sayıda uygun arabaları getireceğiz.Arabası olmayan arkadaş var ise dert etmesin.Güncel Liste :

Dragon +1
Zarganax +1

Skyeye
Comwolf1980
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc (kesindeğil)
Mahoni71 (kesin değil)
Milupa
Volkanx
FCP

resimler harika Erman cok guzel bir yermiş iyiki fotografları eklemişssin tesekkurler

Erman korku filmlerindeki manzarayı görüyorum. Tek tek ortadan yok olmayalım gidince... Yılın organizasyonu diye sakata gelmeyelim sonra :)

Önümüzdeki hafta evde ufak tefek boya işi var. Cumartesi çözülürse Pazar geliriz biz de ama şimdiden belli olmaz.

TheOne' Alıntı:
Erman korku filmlerindeki manzarayı görüyorum. Tek tek ortadan yok olmayalım gidince... Yılın organizasyonu diye sakata gelmeyelim sonra :)

Önümüzdeki hafta evde ufak tefek boya işi var. Cumartesi çözülürse Pazar geliriz biz de ama şimdiden belli olmaz.

:kop: :kop: :kop:

ben gitmiştim buraya geçen sen ama bu sene katılmam zor hepinize iyi eğlencelerr

5 otomobil zaten gidiyor arabalara uygun sayıda oturacagız herkezin otomobiliyle gelmesine gerek yok o yuzden sevgili VOLKANX adını ekledim caresi yok geleceksin.

baba büyüksün...:good:

vallaha helal olsun hakan abi tüm opelciler beni milupa olarak biliyor
indtop1oto6xu5.jpg
logodrehungom5.gif
10fastfuriousja7.jpg

milupalogook3.jpg

sen Milupanın Türkiye temsilcisisin artık canım Milupam

sen öyle diyorsan öyle olsun hakan abicim seni kıramam hem tv reklamlarımda var muşur olurum belki
milupalogook3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri